2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من 

اصلا از مرگ نمی ترسم اتفاقا دوستش هم دارم  ولی فقط و فقط به خاطر بچه هام دوست ندارم بمیرم 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

من چون خواب و خیلی دوست دارم نسبت به مرگ حس خواب ابدی دارم کلا حس بدی بش ندارم...تنها دغدغم ناراحتی عزیزانمه البته که زندگیمو هم دوست دارم و دوست ندارم زود از دنیا برم حداقل تاوقتی بچه هام بهم نیاز دارن

من از قبل مرگ میترسم که چه بلایی میخواد سرم بیاد تا بمیرم از بعد مرگم میترسم کلا گمان مثبتی به آفرینش خدا ندارم همینطور که اینجا معلوم نیس چرا زجرمون داد حتما اونجا هم میخواد بده

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

من... دلیلش هم افسردگی نیست اتفاقا دورانی که افسردگی داشتم میترسیدم چون از خدا دور بودم

الان به خدا نزدیکم و هیچ نمی‌ترسم نزدیک تر هم بشم البته بگم دنیارو دوس دارم زندگی رو دوس دارم و بعد بچه دار شدنم دلم نمیخواد این دنیارو ترک کنم

من از مرگ و تموم شدن زندگی زیاد نمیترسم...از شب اول قبرو تنهاییو این داستانا میترسم فقط

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘