2777
2789
عنوان

تهدید به طلاق توسط شوهر

3274 بازدید | 22 پست

همیشه هر چی میشه شوهرم منو تهدید به طلاق میکرد چون من احمق مهریه زیاد ندارم، مادرم هر چی میگفت مهریه بیشتر باشه اونا مخالفت میکردن منم گول خوردم قبول کردم ، هر چیزی میشد شوهرم تهدیدم میکرد که طلاقت میدم بیچارت میکنم منم میترسیدم کوتاه میومدم گذشت بچه دار شدیم تهدیداتش بیشتر شد به هیچ وجه نباید آقا واسه بچه شب بیدار می‌شد یه بار ساعت سه نصف شب بچه گریه شدید کرد منم ترسیدم خب بچه داری نمیدونستم بیدارش کردم اینقدر منو زد که من فردا باید سرکار برم به چه حقی منو بیدار کردی ، خلاصه من احمق به خاطر بچه هیچی نمیگفتم الان بچم ۲ سالش شد همیشه منو میزنه هر چیزی میشه میگه ازت طلاق میگیرم بچه هم ازت میگیرم بری بمیری چون می‌دونه من بچه رو دوست دارم اینجوری میگه ، بچه هم اصلا دوسش نداره میره به خانوادش  میگه این بچه ۲ ساله رو بر علیه من کوک می‌کنه ،همیشه تو مهمونی ها بچه رو میگیره که خودشو خوب نشون بده ، خانوادم میگن طلاق بگیر چون همیشه جای کتک ها رو میبینن اتفاقا دو تا از بستگان هم بهم پیشنهاد دادن طلاق بگیر ما هستیم ولی من میترسم بچه رو ازم بگیرن  

کسی هست بدونه بچه ۲ ساله رو به پدرش میدن یا مادرش ؟؟ 

بچه رو ازم بگیرن من میمیرم 

اگه پزشکی قانونی تایید کنه کتک خوردن رو نه میتونید حضانت رو بگیرید

درکل حضانت بچه تا هفت سالگی با مادره

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم داره با بچه یه ساله طلاق یگیره..‌بچه تا ۷ سال با مادره....تو بعد هر کتکش برو پزشکی قانونی مدرک داشته باش..‌زرنگ باش....اگه از خونه بیرونت کرد سریع زنگ بزن ۱۱۰ بیان صورت جلسه کنن...دسته پر باش