2789

من تازگی لمینت کرم رنگ bl3خیلی راضیم 

کامپوزست واحدی چنده الان؟ 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کامپوزیت واحدی سه شما چقدر شد میشه عکس بزاری

مبارکت باشه من واحدی 6/5

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
کامپوزیت واحدی سه شما چقدر شد میشه عکس بزاری

دیدی بگو زود بردارم 

خیلی خوبه که، مبارکت باشه  روشن تر اصلا جالب نمیشد 

دیدم عزیزم رنگشم خیلی قشنگه شما چقد شد در مجموع از شما رنگش خیلی قشنگه از من خیلی طبیعی رو به زردی م ...

چشمات قشنگ  میبینه عزیزم، من چند تا عصب کشی مجدد  و زیر سازی قبل از لمینت داشتم برای همینم یه مقدار خرجم گرون شد، 96 تومن دادم