2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 70 پست
حرفاش یادم میاد 🥺🥺

جدایی خیلی سخته میدونم، تجربه اش کردم...

آدم انگار یه تیکه از وجودش کنده میشه،

ولی باور کن همه ی این روزا میگذرن ،

چند ماه یا حتی چند سال بعد یادت نمیاد اسمش چی بود و قیافه اش چه شکلی بودش...

تو نمیدونم ترین حالت ممکنم:) هرکسی بهت بدی کرد خودت دهنش و سرویس کن ، خدا بخشنده است 😉😉😉

چرارفتی خونه مادربزرگت؟من تواتاق نشستم مجبورم یکمم سرده.چون شوهرم همین الان دوستشوآورده قلیون کشیدن. ...

مادربزرگ تنها بود اومدم یه هفته ای پیشش بمونم،

باید زود برگردم کار و زندگیم مونده.. 

اینجا همش مجبورم کار کنم 😅😅

تو نمیدونم ترین حالت ممکنم:) هرکسی بهت بدی کرد خودت دهنش و سرویس کن ، خدا بخشنده است 😉😉😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم به ۶۰ کیلو اضافه وزنم فکر میکنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

60کیلو؟ چند کیلویی؟

برای اولین بار ازمشکلم اینجاحرف زدم ازتنهایی زیاد.دارم گریه میکنم  مینویسم

چه مشکلی عزیزم؟ 

فردا حنای دخترعمومه بچه ها گفتن پایه میکاپ ۸۰۰ عه از غم اون بیدارم😂مشکلم هزینش نیست حیفم میاد آخه ۸ ...

واسه حنا زیاد خرج نمیکنن ، خرج کردن و بزار واسه عروسی 😁😁

منم نمیدونم داره چیکار میکنه از قصد جوابمو نمیده یا مشکلی داره اخه اون خیلی دوسم داشت امکان نداره جو ...

ایسالا عزیزم.. بد به دلت راه نده

هیچکس نمیتونه جلوی کسی که هدف داره رو بگیره.....✨❤️
ایسالا عزیزم.. بد به دلت راه نده

داره فراموشم میشه اگ باز پیام نده چون دو روز در حد ۵ ثانیه ان بود باز اف میشد امروز هم ک از دیشب ان نشده با اینکه بدی کرد بهم اما بازم نگرانشم

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

داره فراموشم میشه اگ باز پیام نده چون دو روز در حد ۵ ثانیه ان بود باز اف میشد امروز هم ک از دیشب ان ...

اونم اینجوری بود آخرش گف منو تو به درد هم نمیخوریم.... قربون صدقع  هاش حرفاس کاراش ‌... وااااااییی اجی بنطذم پیگیرش بشو

اونم اینجوری بود آخرش گف منو تو به درد هم نمیخوریم.... قربون صدقع  هاش حرفاس کاراش ‌... واااااا ...

پیگیر بشم؟ 

پریروز داشتیم چت میکردیم یهو اف شد بعدش ان شد ولی پیام منو سین نکرد چون زود اف شد تا اخر شب همین جوری بود دیروز هم پیام دادم سین کرد چیزی نگفت اما باز هم ان میشد زود اف میشد 

نمیخاد خوب قشنگ بگه چرا عذاب میده

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

پیگیر بشم؟  پریروز داشتیم چت میکردیم یهو اف شد بعدش ان شد ولی پیام منو سین نکرد چون زود اف ...

باهم صحبت کنین ایشالا حل بشه رفیق همش میگذره..