2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نصفه شبی رفیق بازی . 

دیروزم ازساعت ۴عصر تا۲نصه شب منوفرستادخونه باباش اینقدراونجاکارکردم هلاک شدم خیلیم خونشون سرده سه تابرادرشوهره جوون ومجردم دارم اصلااونجاراحت نیستم

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
قابل درکه واقعا هرشب همین موقع داشتیم صخبت میکردیم.... هی خدا

حالا خوبه اون خیانت کرد اون دروغ گفت بهم اما بازم من قلبم شکسته شد چقدر حرف چقدر برنامه ریزی همش بع فنا رفت

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

فردا حنای دخترعمومه بچه ها گفتن پایه میکاپ ۸۰۰ عه از غم اون بیدارم😂مشکلم هزینش نیست حیفم میاد آخه ۸۰۰ بدم میکاپ ساده🥲💔😂

خودم قیمت نمیدونم،موهامو هم قرار نیست درست کنم فقط صورت

اگر صدای کفتار هارا شنیدی شک نکن که شیری بر زمین افتاده است.
ای بابا . خدا هدایتش کنه . بگو خونمه بیرون نمیرم بره جای دیگه 

همیشه هم اینجورنیست ولی خیلی اعصابم خرابه وحال بدی دارم داره سواستفاده میکنه زورم بهش نمیرسه تاحالا ازمشکلات هیچ جانگفتم امشب ترکیدم دیگه...تروخداازتهه دل واسم دعا کن شوهرم عاقل بشه آدم بشدت زرنگ ودرحال ترقیه ولی کمبود محبت داره بارفیق بازی میخواد خودشوآروم کنه منم هرچی محبت کنم بهش فایده نداره به نظرم مشکل روحی روانیه.ببخشیدخیلی حرف زدم ولی کاسه صبرم لبریزشده دارم

همیشه هم اینجورنیست ولی خیلی اعصابم خرابه وحال بدی دارم داره سواستفاده میکنه زورم بهش نمیرسه تاحالا ...

ا ن شالله سر به راه بشه . تو خودت میریزی پس فردا هزار تا مریضی میگیری . چند ساله ازدواج کردی؟

ا ن شالله سر به راه بشه . تو خودت میریزی پس فردا هزار تا مریضی میگیری . چند ساله ازدواج کردی؟

ده ساله.بخوام اینجا توضیح بدم میشه تاپیک صدصفحه ای ولی خیلی به جدایی فکرکردم ونشدنیه نمیشه بگم مفصله.کاش کاش زورم بهش می‌رسید فقط یکم خودموخالی میکردم دلمم واسش میسوزه احساس میکنم خیلی کمبود داره

ده ساله.بخوام اینجا توضیح بدم میشه تاپیک صدصفحه ای ولی خیلی به جدایی فکرکردم ونشدنیه نمیشه بگم مفصله ...

یکم ارتباطتو با خدا قوی کن نماز بخون از طرف اون استغفار کن ان شالله خدا گره از کارت باز میکنه. 

یکم ارتباطتو با خدا قوی کن نماز بخون از طرف اون استغفار کن ان شالله خدا گره از کارت باز میکنه. 

آره بهترین راه همینه.مدتیه ازخدا ودعا غافل شدم چندوقت پیش باشوهرم رفتیم پیش دکترطب سنتی تامنودید گفت خانومت افسردگی داره روحیم خیلی خیلی خسته.ممنونم عزیزم فقط واسم دعاکن

حالا خوبه اون خیانت کرد اون دروغ گفت بهم اما بازم من قلبم شکسته شد چقدر حرف چقدر برنامه ریزی همش بع ...

ینی الان چکار میکنه؟ کجاس؟ با کی میخنده و حرف میزنه.. اون فک نکنم خیانت کرده باشه .... نمیدونم شایدم کرده.. دخچشبحال اون ک حتی ی کم باهاش  حرف میزنه....ولی دلم براش تنگ شد...  

🥺💔

هیچکس نمیتونه جلوی کسی که هدف داره رو بگیره.....✨❤️
ینی الان چکار میکنه؟ کجاس؟ با کی میخنده و حرف میزنه.. اون فک نکنم خیانت کرده باشه .... نمیدونم شایدم ...

منم نمیدونم داره چیکار میکنه از قصد جوابمو نمیده یا مشکلی داره اخه اون خیلی دوسم داشت امکان نداره جوابمو نده حتما مشکلی پیش اومده منتظر میمونم تا پیام بده

یا ابوفاضل آقای من😍🥺