کیا برای ریزش مو ازجوشونده رزماریو نعنا استفاده کردن و نتیجه گرفتن؟
رزماری تازه از کجا باید پیدا کنم
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
رزماری دوستم استفاده میکنه بدک نیست ولی خب خودم از آب پیاز نتیجه گرفتم عالی بود فوق العاده
راست میگن که آب پیاز برا رشد قدی مو عالیه؟من خودم فکر میکنم که آب پیاز ریشه ی مو رو میسوزونه برا همین استفاده نمیکنم.به نظرم رزماری به تنهایی برای موهای خشک خوب نیست چونکه بدتر خشکشون میکنه و سرت خارش میگیره بعد منجر به ریزش موهات میشه
رزماری دوستم استفاده میکنه بدک نیست ولی خب خودم از آب پیاز نتیجه گرفتم عالی بود فوق العاده
چجوریه اب پیاز مصرف کردنش؟
من هم ریزش دادم همرشدشون کمه و خیلی کم پشتن
الانم که ب برکت شپشی که از مهد گرفتمو محلولو شامپو و شونه زدن زیاد تمام موهام ریخت😭😭
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
من برای ریزش موهام از شامپو ضد ریزش کافئین سریتا استفاده میکنم، انصافا خیییلی ازش راضیم
چقدر میخری؟
البته شامپو ایروکس هم برای ریزش مو هست قیمتش هم از سریتا کمتر هست ۵۵ هزار... من هر دوتا شامپو رو دارم، ولی سریتا یه چیز دیگست، حرف نداره... حالا نمیدونم به موهای شما چه شامپویی میتونه سازگارتر باشه.