2777
2789

من حدودا سه ساله از ۱۷ سالگی دچار میگرن مزمن شدم و دارو مصرف می‌کنم 

فقط خانواده خودم ،یکی از دوستام و یکی دیگه از دوستای خانوادگی مون میدونن 

وقتی حمله بهم دست میده خیلی حال بدی دارم و سردرد ام طولانی میشه 

همیشه همه اینموقع می‌پرسن چته یا چرا آنقدر سردرد میشی 

جوابی ندارم بگم مثلا میگم بدخواب شدم و .. 

اما همیشه که نمیتونم اینو بگم 

از طرفی هم خانوادم میگن نگو میگرن داری برات بد میشه و فلان (فکر میکنم شاید از نظر ازدواج منظورشون باشه)

ولی خسته شدم از بس الکی گفتم،بعدا هم دانشگاه برم باید قرص بخورم متوجه میشن بقیع،خودم دلم میخواد کسی پرسید بگم آره میگرن دارم اما از دارو خوردنم چیزی نگم فقط بگم مسکن میخورم موقع درد 

حالا شما بفهمید یه دختر میگرن داره فکر میکنید بیماره؟

بنظرتون چیز شخصی هست و اگه بگم واسم بد میشه یعنی؟

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم دارم چیز مهمی نیست

بالاخره اگه خیلی پیشرفته ست که زندگیتو مختل میکنه باید موقع خواستگاری عنوان کنی

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

اونی ک بخواد از مریضی تو گارد بگیره یا تو رو ندید بگیره یا بهت تیکه بندازه قطعه ب یقین ادم نیست

ادما طبیعتا هر کسی ی مشکل داره

دلیل نمیشه چون میگرن دارید شما بخوان دیدشون نسبت بهت عوض شه برعکس باید مراقب رفتارشون باشن و مراعات کنن و بیشتر حواسشون بهت باشه ک اذیت نشی

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه!  تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی