2777
2789

هی میخوام خودمو قوی بگیرم مثل تمام روزای عمرم گریه نکنم ولی نمیشه انقدر فشار رومه که هیچکس نمیدونه ولی مجبورم مثل ی ادم عادی رفتار کنم 😭😭😭😭 یهو میترکم دیگه بچم انقدر این روزا افسرده شده دلش میخواد ی زندگی عادی داشته باشه فقط دلش میخواد مهمون بیاد مسافرت بریم بگیم بخندیم براش خوراکیهای مورد علاقشو بخریم ولی این چیزای عادی از دست من برنمیاد ای خدا کاش بمیرم فردا هارو نبینم 😔😭😭😭😭 الان تو خاب دیدم هی خودشو محکم میزنه انگار با کسی دعوا میکرد تو خاب میدونم چقدر فشار روشه مثل من ک هیچ چاره ای ندارم شوهرم خسیسه و بداخلاق وکلا با کسی رابطه نداره جز خانواده خودش ک هروز میره سر میزنه و دنبالشونه برای همه کاراشون ما پولی نداریم ک حتی بریم سوپری خرجی خونه رو فقط واجبازو میخره مثلا میوه و شیر واجب نمیدونه خیلی چیزا اجازه نمیده کار کنم از طلاق مثل سگ میترسم هنوز دوسش دارم ولی ما هروز باهم قهریم جدا میخابیم جدا غذا میخوریم ما صبح تا شبشب تو خونه اون سرگرم کار و خانوادشه

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

بچم میگه چرا برام کیک تولد نمیخرین من شیر موز میخوام مامان بریم ازین خونه من خسته شدم ازین خونه همش گریه من خودم داغونم ازین وضعیت خیلی داغون ولی هیچ کاری ازم برنمیاد نگید طلاق ک مشکلات بعد طلاقم بیست برابره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی هنوز دوسش داری پس حقته 

ده ساله ازدواج کردیم نمیتونم یهو بزارم برم من برعکس اون قلب دارم ضعیفم

خب روش زندگیت رو عوض کن حداقل روحیه خودت و بچه ت رو بالا ببر مگه فقط با پول میشه شاد بود؟

اره پول نصف مشکلات حل میکنه میتونم براش یخچال پر کنم تا سرش گرم بشه میتونم اسباب بازی بخرم میتونم بفرستمش مهد اینا همش پول میخواد وقتی زندانی تو خونه

اونم میدونه هیچکاری ازت نمیاد سواستفاده کزده

برای اون مهم نیس راحت میگه برو خونه بابات تا بره زن بگیره و ی زندگی جدید گو بابای منو بچه ای ک ایندشون تباه کرد انقد هفت خطه ک نمیشه ازش مهریه گرفت حداقل 

ما ی روستای کوچیکیم حتی پارکم نداره

عزیزم.با بقیه رفت وامد کن بیرون ببرش مسجدی جایی ک بقیه هم جمع هستن. نمیدونم چی بگم منم بچم تنهاس خیلی دلم میسوزه براش خودمم وسواسم خیلی نمیتونم ببرمش بیرون. خدا منو بکشه همین

اره پول نصف مشکلات حل میکنه میتونم براش یخچال پر کنم تا سرش گرم بشه میتونم اسباب بازی بخرم میتونم بف ...

اون بچه حداقل میتونه یه مادر شاد و خوشحال داشته باشه

مگه همه بچه هاشون رو میزارن مهد؟

مگه یخچال همه مردم پره؟

شما خودت افسردگی داری بچه ت رو هم مریض کردی