هی میخوام خودمو قوی بگیرم مثل تمام روزای عمرم گریه نکنم ولی نمیشه انقدر فشار رومه که هیچکس نمیدونه ولی مجبورم مثل ی ادم عادی رفتار کنم 😭😭😭😭 یهو میترکم دیگه بچم انقدر این روزا افسرده شده دلش میخواد ی زندگی عادی داشته باشه فقط دلش میخواد مهمون بیاد مسافرت بریم بگیم بخندیم براش خوراکیهای مورد علاقشو بخریم ولی این چیزای عادی از دست من برنمیاد ای خدا کاش بمیرم فردا هارو نبینم 😔😭😭😭😭 الان تو خاب دیدم هی خودشو محکم میزنه انگار با کسی دعوا میکرد تو خاب میدونم چقدر فشار روشه مثل من ک هیچ چاره ای ندارم شوهرم خسیسه و بداخلاق وکلا با کسی رابطه نداره جز خانواده خودش ک هروز میره سر میزنه و دنبالشونه برای همه کاراشون ما پولی نداریم ک حتی بریم سوپری خرجی خونه رو فقط واجبازو میخره مثلا میوه و شیر واجب نمیدونه خیلی چیزا اجازه نمیده کار کنم از طلاق مثل سگ میترسم هنوز دوسش دارم ولی ما هروز باهم قهریم جدا میخابیم جدا غذا میخوریم ما صبح تا شبشب تو خونه اون سرگرم کار و خانوادشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برای اون مهم نیس راحت میگه برو خونه بابات تا بره زن بگیره و ی زندگی جدید گو بابای منو بچه ای ک ایندشون تباه کرد انقد هفت خطه ک نمیشه ازش مهریه گرفت حداقل