2777
2789
عنوان

چرا مِهرش به دلم افتاده؟

817 بازدید | 47 پست

من خودم دخترم تو مدرسه مِهر یکی از همکلاسی هام(دختره) دو یا سه هفته ای هست که خیلی به دلم افتاده،اینم بگم که سال سومه که همکلاسی و دوست معمولی هستیم تو کلاس بعضی وقت ها حرف میزنیم ولی تو مجازی در ارتباط نیستیم،کلا تاحالا اینجور نشده بودم که یکی رو اینجوری دوست داشته باشم برام عجیبه.

مسخرم نکنیدا بهم راه حل بدید😂

فقط دوست دارم دوستیمون بهتر بشه وبیشتر باهاش صحبت کنم ولی بلدش نیستم🥲

یه چیز عادیه مسخره نداره. با خوش رویی بهش بفهمون ک مهرش ب دلت افتاده مث همین حرفی ک تو تاپیک گفتی ب ...

خجالت میکشم اخه

من شخصیتم بیرون متفاوته اصلا شاید دربارم اینجور فکر میکنن که ادم سرد وبی احساسی هستم نمیتونم مستقیم اینو بهش بگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختره چجوری عاشقش بشم😅 خیلی دوسش دارم زیااد نمیدونم چم شده

😄آخه خیلی دوسش داری . کاش یکی منو دوس می‌داشت. باهاش مهربون باش. کم کم بهش نزدیک شو حرف بزن. بعد باهم رفیق میشید. خیلی نمیخواد مستقیم باشه .

خجالت میکشم اخه من شخصیتم بیرون متفاوته اصلا شاید دربارم اینجور فکر میکنن که ادم سرد وبی احساسی هست ...

خوب گلی باید یه جوری باهاش ارتباط بگیری ب نظرت چی بهتر از این ک خیلی صادقانه حرف دلتو مستقیم بزنی بدون هیچ حاشیه ای.ساده و راحت .

😄آخه خیلی دوسش داری . کاش یکی منو دوس می‌داشت. باهاش مهربون باش. کم کم بهش نزدیک شو حرف بزن. بعد با ...

کاش یکی هم منو دوست داشت

من تو برقراری ارتباط ضعیفم نمیتونم اونم شخصیتش یه خورده با بقیه فرق داره🥲

خوب گلی باید یه جوری باهاش ارتباط بگیری ب نظرت چی بهتر از این ک خیلی صادقانه حرف دلتو مستقیم بزنی بد ...

اخه مطمئن نیستم من اینجوری بهش بگم این حرف رو پیش خودش نگه داره یانه🥲

کاش یکی هم منو دوست داشت من تو برقراری ارتباط ضعیفم نمیتونم اونم شخصیتش یه خورده با بقیه فرق داره🥲

اشکالی نداره . کم کم با دوستاش دوست شو یا تو یه درسی کمک بگیر یا کمکش کن. سخت نگیر نگو نمیتونم‌ . ولی خیلی با محبتی . درونت احساساتیه

اون خودش رفیق صمیمی هم داره(یعنی از قبل دبیرستان باهم بودن)تو دبیرستانم با یکی دیگه صمیمی شده

نمیخوام طوری رفتار کنم که فکر کنن میخوام جای اونارو بگیرم 

اخه مطمئن نیستم من اینجوری بهش بگم این حرف رو پیش خودش نگه داره یانه🥲

سخت شد💔

پس وللش.

ولی همیشه وقتی بهت میرسه بزار اون لحظه جوری رفتار کنی ک حس مثبت ازت بگیره تا جذبت بشه.

بخند،خوش رو و بشاش باش،باهاش مهربون باش،از الفاظ محبت آمیز استفاده کن مث گلم و خواهرم و عزیزم و جانم و.....،.

اشکالی نداره . کم کم با دوستاش دوست شو یا تو یه درسی کمک بگیر یا کمکش کن. سخت نگیر نگو نمیتونم‌ . ول ...

با دوست صمیمیش که رابطمون بهتره امروز پیشش نشسته بودم به شوخی میگفت داری دوستمو میدزدی😂

چون که رفیق صمیمیش بیشتر حرف میزنه زود تونستم باهاش ارتباط بگیرم ولی خودش ارومه واقعا برام مشکله

اره واقعا خیلی احساسیم ولی ظاهرم اینو نشون نمیده

سخت شد💔 پس وللش. ولی همیشه وقتی بهت میرسه بزار اون لحظه جوری رفتار کنی ک حس مثبت ازت بگیره تا جذب ...

نمیدونم چرا از گفتن این کلمه ها خجالت میکشم

مشکل همینه دیگه من بلد نیستم طوری رفتار کنم که بهم جذب بشن

مثلا یکی هست نمیدونم چرا ولی همه بهش توجه دارن مثلا وقتی دارن ی چی رو تعریف میکنن شایدم برای هردوتامون دارن تعریف میکننا ولی اونو نگاه میکنن🥲