2777
2789
عنوان

پسر هول وبیناموس

221 بازدید | 10 پست

چند وقت پیش منو دوستم وقتی خونشون بودیم رفتیم بیرون سوپری چندتا خوراکی بگیریم بعدش سر راه چندتا پسر هول و تیکه بنداز جلودر خونشون بودن و فوققق العاده ذهن کثیفی داشتن موقع برگشتن یکیشون بهمون تیکه انداخت بار اول توجه نکردیم بار دوم سنگ مینداخت جلو پامون و میدویید دنبالمون بعد چند متر دوباره وایمیساد سه نفرم بودن دوستم اعصابش خورد میشه بهشون میگه بی پدر و مادرا اینا هم بهش فحش ناموس میدن دوست منم قاطی میکنه اونم فحش میده منم با کلی بد بختی جداش کردم سر راه که رسیدیم جلوی در مجتمع پسره افتاد دنبال دوستم گرفت یقشو زد زیر گوشش جلوی جدول بعد دوستم پاش میگیره به جدول و میوفته ولی اعصبانی تر از قبل داد میزنه بهش فحش میده که چرا دست روی دختر مردم بلند میکنی اونم محکم با اگد میزنه توی پاش جوری که وقتی امد خونه کل زانوش خونی بود خدا لعنتشون کنه  توی این موقعیت باید چیکار کرد بیش اینجور ادم ها...؟؟؟ 

غیر از پلیس واقعا دلم میخواست بزنمش ولی هم اون موقع استرس گرفته بودم چشمام جایی رو نمیدید همجیغو داد میکردم ولی کسی نیومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی. جواب ابلهان خاموشی است. اینارو نباید محل گذاشت و دهن به دهن شون گذاشت 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

واییی الهی خیر نبینه  نباید چیزی میکفت خدا لعنتش کنه کثافت چرا کسی نیومد کمک اخه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️