2777
2789
عنوان

شوهر دهن لق

2701 بازدید | 121 پست

بچه ها امروز خونه مادر شوهرم من و شوهرم دعوامون شد هرچی از دهنش در اومد بهم گفت در مورد خواهر و مادرش هرچی به شوهرم گفته بودم همه رو گفت به اونا حالم خیلی بد دارم خفه میشم از گریه چی کار کنم 

خسته ترینم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه شوهری تو داری حالا چی گفتی راجب مادرشوهر و خواهر شوهر خیلی بد گفتی 

اره هرچی که گفته بودم-گفت زنم میشینه با دوستش بدی تورو میگه مامان-میگه پولات و خرج مادرت نکن چرا این و برلی مادر میخری چرا خواهرت این و داره من ندارم

خسته ترینم
مردا همینن حالا اگر تو در مورد خانواده ش چیزی ازش بپرسی اصلا لو نمیده ولی همه چیز زنشونو برا خانوادش ...

خیلی بد آبروم رفت خجالت کشیدم وسط دعوا همه چیز و گفت-

خسته ترینم
میفهمم عزیزم خیلی بده مادرشوهر وخواهرشوهرت چه واکنشی داشتن

بند خداها میگفتن عیبی نداره ما زنت و میشناسیم حتما عصبانی بود این چیزارو گفته به ما گفته تو چی کار داری-شوهرمم میگفت کسی حق نداره به مادر و خواهر من حرف بزنه من الویت اولم مادر و خواهرم-

خسته ترینم
بند خداها میگفتن عیبی نداره ما زنت و میشناسیم حتما عصبانی بود این چیزارو گفته به ما گفته تو چی کار د ...

جوگیر شده بابا بهش محل نده دیگه سرد برخورد کن باهاش زیاد باهاش حرف نزن این مردا آخرش میفهمم همش زنشونو براشون میمونه