2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال اازتون میپرسم ممنون میشم جواب بدین یکی از اقوام ما چند ساله درگیر این موضوعه میخوام ببینم اینم حمله پانیکه یا نه

یهو نفسش میگیره و اطرافش یه سری چیزا میبینه که میگه انسان نیستن و اذیتش میکنن مثلا موهاشو میکشن و میزننش یا بقول قدیمیا جنی میشه

یه مدته فکر میکنم که میشه اینم نوعی پانیک باشه و تحت نظر متخصص درمان بشه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

[QUOTE=318316357]یه سوال اازتون میپرسم ممنون میشم جواب بدین یکی از اقوام ما چند ساله درگیر این موضوعه میخوام ببینم ای ...[/QUOTEهمون پانیک نفس تنگی حس  کاذب مردن داری من تا اون مرحله نرفتم ولی حس میکردم دارم سکته قلبی میکنم خیلی بد بود همون یه بار هروقت دچار این حمله میشم سریع اون محرک رو حذف میکنم مثل ترس از ارتفاع 

فکرنمیکنم پنیک جوری باشه که طرف توهم بزنه

خیلی این موضوع زندگیشو خراب کرده اینقدرم رفته پیش این دعانویسا که نگو

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

فکرنمیکنم پنیک جوری باشه که طرف توهم بزنه

تو پانیک توهم مردن داری  سوته قلبی و مغزی هم داری من که همون یه بار خیلی عمیق بود حس کردم دارم سکته قلبی میکنم خیلی بد بود 

[QUOTE=318316357]یه سوال اازتون میپرسم ممنون میشم جواب بدین یکی از اقوام ما چند ساله درگیر این موضوع ...

خیلی سخته واقعا امیدوارم درمان بشه و دیگه سراغتون نیاد