2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

135 بازدید | 20 پست

لطفن نصیحت نکنین

من ی پسره رو خیلی دوصت داشتم باهم بحثمون شد بعد اون خیلی ناراحت شد

بلاکش کردم یعنی همیشع بخاطر مامانم بلاکش میکردم الا بلاکم کرده واقعن دلم گرفته حتی منو از فالوارش حذف کرده واقعن خش نیستم 

اصن حس خوبی ندارم از وقتی ک باهاش قهر کردم همش ب فکرشم ی دقیقه نمیزه بیرون بخدا اگع تا فردا خبری نشع من دق میکنم 

خیلی دوصش داشتم نمیدونم حرف خوبی نزد ب دل گرفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی همیشه بلاکش می‌کنی توقع نداشته باش همیشه نازتو بکشه 

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
کارت اشتباه بوده که تا تقی به توقی می‌خورده بلاک میکردی. دیگه تموم شده رفته . زمان کمک میکنه فراموشش ...

نمیشه نگو این حرفو ک 

بخدا من دق میکنم میدونم خودش میدونس همیشع بلاکش میکردم الان خودش کرده خب عصبی شدم یکاری کردم

عیچغپسری ارزش ندارن ب خاطرش غصه بخوری مطمعن باش چون فقط ب اون فک میکنی فک میکنی حالت بده یه ساعت خود ...

الان یادش میوفتم حتی بدنم ب لرزش میوفته دستام میلرزه

نمیشه نگو این حرفو ک  بخدا من دق میکنم میدونم خودش میدونس همیشع بلاکش میکردم الان خودش کرده خب ...

حتما اون لحظه روی خودت کنترل نداشتی وگرنه نمیخواستی اذیتش کنی. ولی مطمئنن خیلی ازین رفتارت آسیب دیده . چند سالته؟

[QUOTE=318316417]حتما اون لحظه روی خودت کنترل نداشتی وگرنه نمیخواستی اذیتش کنی. ولی مطمئنن خیلی ازین رفتارت آسیب دیده ...[/QUOTاره نداشتم ۱۶ ام تورو خدا بخاطر سن نگین من واقعن اونو دوست داشتم