2777
2789
عنوان

عروسی

90 بازدید | 7 پست

چرا بعضی دخترها عاشق عروسی هستن والا من برام هیچ اهمیتی نداره آرایشگاه لباس   قر الکی شکل  خر در چمن داره معمولا تو عروسی ها تازه اینها از دخترهایی که اصلا اهل کیس پیدا کردن هم نیستن  شنیدم عاشق عروسی هستن والا من هیچ لذتی برام نداره 

مثلا دوستم دختر  عمو و پسر عموش باهم عروسی کردن تا حالا ندیده بودم عروس یه عروسی جدا چرا خودش گرفت ۱۰۰۰ نفر دعوتی پسره هم عروسی جدا گرفت ۱۰۰۰ نفر دعوتی والا مسخره اش خودشون هم این مدلی هستن شب   وسط  حنا بندان 

برام تعریف میکرد تا صبح رقصیدیم ولی برای من اصلا جالب نبود 

برای منم اینکه خودم عروس باشم جذاب نبود

نگرفتم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

وقتی هیچ تفریح دیگه‌ای نداشته باشی برات جالبه 

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اعتقادم اینه تو عروسی هیچکس بجز عروس و داماد خوشحال نیست پس به جاش خواستم ازدواج کنم باهاش میر ...

اگرم عروسی بگیرم فقط با دوستام و هزینه شم خودمون میدیم

چرا باید مامان باباهامون زحمت بیفتن؟؟

اگرم عروسی بگیرم فقط با دوستام و هزینه شم خودمون میدیم چرا باید مامان باباهامون زحمت بیفتن؟؟

حداقل دعوتیام کسایی باشن که میدونم دهن مفتشونو باز نمیکنن

بگن وااای لباس عروس بد بود

وااای غذاشون بدرد نمیخورد

وااای داماد پیر میزد