2777
2789
عنوان

ترک تحصیل😭😭

397 بازدید | 18 پست

دوستان کیا ترک تحصیل کردند من فقط دیپلم گرفتم همه میگن ادامه بده ولی خودم علاقه ای به درس ندارم واقعا خسته شدم انقدر بهم گیر میدن از چیزی که دوست ندارم انجام بدم مگه اینهمه ادم کار ازاد دارن مگه چه عیبی داره😭

یه حرفه ای یاد بگیر 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از اجتماع دور میشی درسای دانشگاه اونقدر فشرده و سخت نیست اکثرا جزوه ست کتابا هم تستی قبولی تو دانشگاه راحته

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خودمم به فکرم نمیدونم چیکارکنم چون همش بهم تیکه میندازن

همین تیکه انداختناشونو بکن یه انگیزه 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
من دانشگاه آزادم پشیمونم فقط پول الکی دادم. اگه عقل الان رو داشتم اون موقع میرفتم یه حرفه خفن یاد می ...

اره نمیخام عمرمو پای درس تلف کنم بنطرت چه حرفه ای درامدش بهتره

قرار نیست به حرف بقیه زندگی کنی راهی که فکر میکنی درسته،برو

اره ولی میگن تو تجربه نداری همه همسنو سالانت درس میخونن اینارو میشنوم ازخودم ناامید میشم

منم ادامه ندادم میخوام برم دوره تتو و میکاپ ببینم قرار نیست همه درس بخونن خودشم تو این دوره زمونه مدرک ب درد درز لای دیوار میخوره

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز