2777
2789
عنوان

دیر نشستن

810 بازدید | 15 پست

سلام مامان ها

من اینجا احساس تنهایی  میکنم . فقط میخواهم دردل کنم چون دارم دیوانه میشم .

دخترم دوهفته دیگه میشه یکساله ولی چ فایده هیچ ذوقی ندارم تولد بگیرم چون نمیشینه حرکت نمیکنه دست دستی نمیکنه سینه خیز نمیره و .‌.. اصلا هیچی .

از لحاظ دکتر رفتن ماهی ۲ تادکتر بردم که حرف های ازدیگر نقض میکنن و میگن برو فلان دکتر . کاردرمانی کوفتی هم میبرم البته هفته ای یکبار ولی خب هیچ تاثیری نداره .

خسته شدم تو این یکسال همه اش دکتر بودم .

کاش خدا به همه بچه سالم بده.

بچه شما اختلالی داره؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناامید‌نشوعزیزم‌دختر‌داداش‌من‌‌از‌بدو‌تولد‌تشنج‌خفیف‌داشت‌‌خبر‌نداشتن‌بعد‌مامانش‌طلاق‌گرفت‌رفت‌

بیچاره‌داداشم‌انقدر‌دکتر‌بردتا‌تونست‌بشینه‌چهار‌دست‌وپا‌راه‌بره‌واسه‌راه‌رفتن‌کفش‌مخصوص‌میخواست‌

الان‌همهی‌این‌هارو‌انجام‌میده‌بازم‌

بچه‌معمولی‌نیست‌ولی‌

ناشکری‌نمیکنه‌تلاش‌میکنه‌توهم‌نا‌امید‌نشو‌

ببر‌کار‌درمانی‌توخونه‌خودت‌هم‌باهاش‌تمرین‌کن‌انشاالله‌

درست‌میشه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
ناامید‌نشوعزیزم‌دختر‌داداش‌من‌‌از‌بدو‌تولد‌تشنج‌خفیف‌داشت‌‌خبر‌نداشتن‌بعد‌مامانش‌طلاق‌گرفت‌رفت‌ بیچ ...

واقعا بچه مریض داشتم آدم پیر میکنه چقدر سخت . 

میدونم ولی آدم خسته میشه آخه چرا خدا بچه مریض به آدم میده چ فایده