2777
2789

نامزد عقدیم ۶ ماهه ولم کرده ، باید همون ۶ ماه پیش که گفت بیا توافقی جداشیم راضی میشدم اما حالا حرفشون چیز دیگست میگه طلاقت نمیدم ابدا و میرم زن دیگه میگیرم راضی بشی برگردی، همه این حرفارو مادرش تو دهنش گزاشته خدا میدونه چی بهم گذشت چقدر اذیتم کرد چقدر مادرش رو انداخت به جونم چقدر آبروریزی کرد برام انگار نه انگار زنش بودم مثال یه دشمن باهام برخورد کرد چقدر فریبم داد الان دوتاپادارم دلم میخواد دتای دیگه قرض بگیرم فقط از دستشون خلاص شم

تروخدا اگر کسی تجربه جدایی داشته و یا بلده بگه من چکار کنم که خلاص بشم😔

بخدا دارم میمیرم خواب و خوراک برام نزاشته😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی میگی ببخشم اینجور که خیلی خوش به حالش میشه،پرو میشه فردا سر یه دختر دیگه این بلا رو میاره

اصلا نبخشیا زندگیتو تباه کرده ببخشی بره برای زن دیگه خرج کنه پدرش باید دربیاد منم مثل تو تو مراحل طلاقم نمیبخشم جرش میدم اشتباه محض حقته نمیشه بعدش با پدر مادر زندگی کرد هیچی مثل قبل نمیشه سرهمون تنها زندگی کردن خوبه اونم پول میخواد

یعنی میگی ببخشم اینجور که خیلی خوش به حالش میشه،پرو میشه فردا سر یه دختر دیگه این بلا رو میاره

تجربه ی اطرافیانم اونایی که با رضایت طرفین بین خودشون یه چیزی ردوبدل کردن وجدا شدن خیلی خوشبختند

ولی موردهایی که دوسال دویدن وبه زور وهزینه ی وکیل به قول خودشون زرنگی کردن اصلا براشون خیر وبرکت نداشت

تجربه ی اطرافیانم اونایی که با رضایت طرفین بین خودشون یه چیزی ردوبدل کردن وجدا شدن خیلی خوشبختند ول ...

انقدر پست و بی حیان که توقع دارن توافقی همه چیشو پس بدم و مهرمو ببخشم

تجربه ی اطرافیانم اونایی که با رضایت طرفین بین خودشون یه چیزی ردوبدل کردن وجدا شدن خیلی خوشبختند ول ...

من خودم توافقی می‌خوام جدا بشم ولی پولی که پیشنهاد دادم میگه چطوری بدیم منم تا حقمو نگیرم نمی‌گذرم شناسنامو کثیف کرده کاری نبوده که بد باشه نکرده باشه تایپمو بخونید می‌بینید سرهمون مخالف بخشیدن مهریه ام چون میرن یکی دیگه ام بدبخت میکنن آخرم مهریه اونم نمیدن 

انقدر پست و بی حیان که توقع دارن توافقی همه چیشو پس بدم و مهرمو ببخشم

سرویس طلا یا بالاخره یه مبلغی توافق کنید با عزت چون تو عقدید جدا بشید ،انشالله بعدش یه بخت خوب نصیبت بشه