2789
عنوان

بوقت غر زدن

163 بازدید | 5 پست

اقا من نامزدم«دوستیم هنوز»ی مسئله ای پیش اومد نمیتونم فراموش کنم بعد۲/۳سال الان پنج ساله باهمیم

اونموقع ما خیلی بچه بودیم من ۱۵/۱۶ سالم بود اونم ۱۶/۱۷ کارت مامانشو برداشته بود رفته بود شارژ بزنه ک زنگ بزنه ب من بعد مامانش میفهمه بر میگرده میگه کارت منو برداشتی شارژ بزنی بعد زنگ بزنی ب«کره خر»البته کلمه ترکی هس معادل فارسیش میشه کره خر😒بعد اونموقع وقتی بهم گف نامزدم من اصلا هیچی نگفتم ینی اصلا کشش ندادم ولی الان یادم میوفته قشنگ آتیش میگیرم جوریکه اگه الان پیشش باشم و یادم بیوفته قشنگ تغییر مود میدم در عجبم چرا اونموقع چیزی نگفتم😒اینم بگم با حرف زدمونم مشکلی نداش الانم خیلی هوامو داره مامانش هی پیام میده حرفای محبت امیز زنگ میزنه میرن مسافرت ب یادمه ولی نمیتونم فراموش کنم حرفشو🫀🥺

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂
دقیقا عین منی🥲منم سنن ۱۵ بود آشنا شدم  خالش بهم گفته بود حسودیت و میکنم من مثل اسکلا هیچی نگف ...

اره والا😒منم مث اسکلا ساکت موندم و هیچ اعتراضی نکردم😐

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوبه دیگ بزا اولش بگن چقد اروم و ساده لوح بد ک رفتی دهنش و جر بدی  واسه شوهرت عزیز باش😌

الان یادشون رفته😂

آخ مثل منی منم هیچی فراموش نمیکنم تا الان حرف یا حرفایی که چند سال پیش شوهرم بهم تو دعوا گفته یادم میاد آتیش میگیرم کلی گریه میکنم و وقتی میبینمش کلا مودم عوض میشه برا چند ساعت همشه اینطوریم چند روز پیش قسم خوردم دیگه هر چی تو گذشته بوده بزار تو گذشته بمونه چرا حال و آیندتو دوبار داغون میکنی ارزش شو داره واسه یه حرف صد بار ناراحت بشی دعوا کنی ولی حس میکنم نمیشه باز خدا نکنه یه چیز کوچیک اتفاق بیوفته همه اون اتفاقا دوباره برام زنده میشه 

با من بحث نکنید 🤷