2821
2789
عنوان

درد مچ دست

2082 بازدید | 11 پست

عصبی میشم مچ دستم درد میگیره باز خوب میشه مچ بعدی میگیره

از چیه؟

اگر آروم باشم تقریبا خوبه

گز گز و سوزش ندارم

دستم حس داره و چیزی از دستم نمیفته

۳سال پیش اولین بار اینجوری شدم رفتم ماساژ کامل خوب شدم دوباره شروع شده

چطورمه؟

چسبندگی عصبه؟

روماتیسمه؟

اگر چسبندگی عصب باشه خود به خود خوب میشه و دوباره درد میگیره؟

اگر تجربه ای دارین لطفا بهم بگین

اول برو آزمایش تیرویید بده بعد آزمایش  ویتامین بده احتمالا منیزیم بدنت پایینه و بعدش اگه هیچ کدوم از اینا نبود مهره های گردنت رو حتما معاینه کن که مشکلی نداشته باشه ببین دردت طوری هست که انگار بازوهای درد میکنه ساعد دستت درد شدید انگار داره استخونش میشکنه و دستت کز کز میکنه و بی حسه از منیزیم هست مهرهای گردنم چک کن شاید سائیدگی داریی 

از عصب مچ دستت هس منم متاسفانه ب همین درد دچارم حتی دکتر رفتم گفتن عمل ولی نرفتم میگن از اعصاب و چیزی سنگین بلند کردنه باید رعایت کنی و من مچ بند آتلی خریدم ینی دکتر گفت بخر وقتی درد میگیره دستت کن 

خدایا شکرت🙏🏽

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از عصب مچ دستت هس منم متاسفانه ب همین درد دچارم حتی دکتر رفتم گفتن عمل ولی نرفتم میگن از اعصاب و چیز ...

شما دائم درد داری؟یافقط وقتایی عصبی میشی؟بعد دردش به ساق دستت هم میزنه؟گز گز و مور مور داری؟خود به خودخوب میشه؟

شما دائم درد داری؟یافقط وقتایی عصبی میشی؟بعد دردش به ساق دستت هم میزنه؟گز گز و مور مور داری؟خود به خ ...

ببین ی گوپی پشت انگشت شست هست من اینجا در میگیره و شستو تکون میدم قرچ قرچ صدا میده اره عصبی میشم دردش صد برابره وقتی مچ بند ببدم اروم میشه 

خدایا شکرت🙏🏽

آخه دائم ک نمیشه بست

دو هفته کلا صبح ظهر شب بسته باشه هیچوقت باز نکن اگه بتونی روغن شتر مرغ اصل گیر بیاری گردنت و تا ناحیه شونه ها باهاش ماساژ بدی خوبه و دستات رو بعدش همیشه یه دونه بالشت بغل کن طوری باشه که زیر گردنت رو هم بگیره یه حالت راست باشه غی اون قرص منیزیم بخور باشه 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز