2777
2789
عنوان

هر کی ج بده یه کوثر میخونم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دامن بلند باشه زیرش خو دیگه معلوم نیست ، درضمن جورابم نداره که معلوم باشه  وقتی معلوم نیست ...

چرا ب هر حال یکم ادم پا میشه میشینه دیده میشه

ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید

والا من دامن بدون  شلوارو زشت میدونم که الان مد هم شده ولی بی حیاییه محضه با ساپورت مشکی قشنگ میشه

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
خب ببین من یه مدل دیدم دامنش بلند بود ساپورت پوشیده بود بعد کفشش هم نیم بوت بود اینجوری خیلی جذاب شد ...

من خونه خودمو میگم

والا من دامن بدون  شلوارو زشت میدونم که الان مد هم شده ولی بی حیاییه محضه با ساپورت مشکی قشنگ م ...

خونه خودما پیش مهمون

من خونه خودمو میگم

نه تو خونه قشنگ نمیشه با دامن بلند 

جوراب شلواری شیک تره 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

من خوشم نمیاد زیر دامن چیزی پوشید ولی اگر بخاطر بحث پوشش میخوای میتونی رنگ پا بدون جوراب بخری و بپوشی تا کمتر جلب توجه کنه مشکی باشه جالب نیست انگار شلوار پاته زیرش ،

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
جوراب نه. ساپرتای بدون جوراب یا لگ این دوتا خوبه یانه؟

میگم که اگه همراهش جوراب مشکی ساده بپوشی قشنگه اگه نه زشته

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اهان ینی جوراب شلواری بشه تقریبا؟

دقیقا

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨