[QUOTE=] ببخشد این دیر دیدم میتونم بپرسم شغلتون چیه؟ [/QUOTE]
🪔🙂و اما من🙃🪔
من ۲۰ سالمه و شغلم چیز خاصی نیست، یه وقت فکر نکنید کار آفرینی چیزی شدم، تا همین چند وقت پیش مشغول انجام اشتباهات مختلف بودم تا ببینم چی درسته برام😅البته خداروشکر از اونایی نیستم که حتما کاری رو انجام بدم تا بفهمم به دردم نمیخوره
بعد از اینکه کنکور رو ول کردم و فهمیدم که من باید دنبال کار باشم و با توجه به وضعیت مالی معمولیمون باید دنبال کاری باشم که هزینه آموزشش کم باشه، و با توجه به علاقه و توان خودم چند تا کار رو در نظر گرفتم
مثلا مربی ساز شدن یا رقص یا ورزشی شدن و...
که حتی از پس هزینه اینام بر نیومدم و خانوادم میگفتن همون درستو بخون، خانوادم حالا از اونایی نیستن که بگن فقطططط درس، ولی خب چون میدونستن اون کارا سختی های خودشونو داره میگفتن همون درستو بخون
من چند ساله یه کار پاره وقت دارم فرض کنید یه کار جزئی با درآمد کم تو خونه، بسته بندی.
تصمیم گرفتم از طریق این کار پول مربی شدن رو در بیارم و با پول خودم برم تو اون کار مربی شدن و...
خلاصه بعضی کارا از لیست شغل هایی که انتخاب کرده بودم به دلایل مختلف خط میخوردن و بعضی کارا اضافه میشدن
خلاصه با دقت کردن به کلی چیز مختلف و کلی آنالیز و تحقیق بلاخره فهمیدم چه شغلی به دردم میخوره
و اگه تا قبل عید پولامو جمع کنم میتونم برم دوره ببینم و یادش بگیرم و اون شغل برنامه نویسی هست😁