park_pishi مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 3468 عنوان از چیه؟ 97 بازدید | 10 پست از دیشب قلبم درد میکنه خیلی کم...و صب ک بیدار شدم دست راستم خیلی درد میکرد نمیدونم چ ربطی داره:/ ولی از چیه؟ 🤍✨ 1402/08/30 | 19:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3160 زیادی فکمیکنی؟استرس عصبی داری؟ خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29559 باز من رسیدم ب تاپیکای تو😂میدونی استرس داریدست چپت نبود احیانا؟استرس داری و از عصابته آره من رفتم که رفتم...!
park_pishi مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 3468 زیادی فکمیکنی؟استرس عصبی داری؟ اره خب بخاطر همچی استرس دارم 🤍✨
park_pishi مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 3468 باز من رسیدم ب تاپیکای تو😂 میدونی استرس داری دست چپت نبود احیانا؟ استرس داری و از عصابته ایجان😂ن دست راستم میدونی انگا میخاد بیوفته😐😂از عصاب؟شت:/ من ک در طول روز با همه مشکل دارمو عصبیم:/😂 🤍✨
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29559 ایجان😂 ن دست راستم میدونی انگا میخاد بیوفته😐😂 از عصاب؟شت:/ من ک در طول روز با همه مشکل د ... حتما ب خاطر عصابتهبالا چشتم باید بپرهاگه بخوای همین طوری ادامه بدی سردرد می گیریمث چن وقت پیش آره من رفتم که رفتم...!
park_pishi مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 3468 حتما ب خاطر عصابته بالا چشتم باید بپره اگه بخوای همین طوری ادامه بدی سردرد می گیری مث چن وقت پیش بهم نگو ک تو زندگی قبلیت دکتر بودی🚶🏽♀️اره بالا چشمم میپره سردرد؟اونکه همیشه باهامه 🤍✨
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29559 بهم نگو ک تو زندگی قبلیت دکتر بودی🚶🏽♀️ اره بالا چشمم میپره سردرد؟اونکه همیشه باهامه نه بابا😂اره همش به خاطر عصابهداری چیکار می کنی با خودت؟؟لازم نیس اینقدر استرس بکشیمن که بهت قرص نمیگم بخوریاما گلاب و زعفرون دمنوش خوبهی کاپوچینو و یه بغل محکم و یه خواب آرومم میتونه خوب باشهاز این چیزا که این جدید مدیدا در اوردنریلکس کن آره من رفتم که رفتم...!
park_pishi مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 3468 نه بابا😂 اره همش به خاطر عصابه داری چیکار می کنی با خودت؟؟ لازم نیس اینقدر استرس بکشی من که بهت ... ای بابا نیازمند ی دکتر میباشیم😂ببین من میخام اروم باشما بقیه نمیزارن و خب بغل؟زیاد باهاش اوکی نیستم راستش...بقیه رو انجام میدم:» 🤍✨
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29559 ای بابا نیازمند ی دکتر میباشیم😂 ببین من میخام اروم باشما بقیه نمیزارن و خب بغل؟زیاد باهاش ا ... اره دکتر بروتو نباید ب بقیه اهمیت بدینه منم کسیو بغل نمی کنم معمولا مشاورا میگنخوبه آره من رفتم که رفتم...!
park_pishi مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 3468 اره دکتر برو تو نباید ب بقیه اهمیت بدی نه منم کسیو بغل نمی کنم معمولا مشاورا میگن خوبه چشم اوم درسته 🤍✨