2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به تمام پول های الکترونیکی از جمله مانی وب مانی و پرفکت مانی و...ارز دیجیتال میگن

ولی در حال حاضر به رمز ارز ها مثل بیت  کوین و تتر اتریوم وتمام شت کوین ها رو عموم ملت ارز دیجیتال میگن رمز ارز درست تر هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
تتر‌میخری معامله بازمیکنی بعد میبندی صرافی دیجیتال فارکس

اگه بخوای دو میلیارد سرمایه گذاری کنبه به نظرت چجوریه

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

به تمام پول های الکترونیکی از جمله مانی وب مانی و پرفکت مانی و...ارز دیجیتال میگن ولی در حال حاضر ب ...

تمام بازار های مالی مثل فارکس،ارز دیجیتال،بورس،طلای آب شده بازار های پر ریسک هستند و دارای فشار روانی و استرس زیادی هستند و مناسب همه نیستند

حداعقل سرمایه برای شروع ۱۰۰۰ دلار هست بعضیا با ۵۰۰ دلارم شروع می کنند

اول باید تحلیل تکنیکال یاد بگیرید که بین ۶ ماه تا ۱ سال زمان میبره بعدش باید تمرین کنید که به استراتژی خودتون برسید

انواع سبک تحلیل تکنیکال وجود داره باید ببینید کدومشون به درد شما میخوره و باهاش راحت ترید

بهترین منبع آموزشیم یوتیوب هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
اگه بخوای دو میلیارد سرمایه گذاری کنبه به نظرت چجوریه

خب وقتی اطلاعاتی نداری ازش چرا میخوای اینکارو‌کنی سرخود معامله باز کنی که فاتحه سرمایه تو بخون

باید با یه کار بلد مشورت کنی

تلگرام داری

زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند
تمام بازار های مالی مثل فارکس،ارز دیجیتال،بورس،طلای آب شده بازار های پر ریسک هستند و دارای فشار روان ...

شما فارکس‌کار میکنی

من خودم سردرنمیارم ولی دوستم تو این کاره سالها

زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند
شما فارکس‌کار میکنی من خودم سردرنمیارم ولی دوستم تو این کاره سالها

بله

خب وقتی اطلاعاتی نداری ازش چرا میخوای اینکارو‌کنی سرخود معامله باز کنی که فاتحه سرمایه تو بخون باید ...

اره دارم 

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز