2777
2789
عنوان

پول پول پول 💸💰💸💰💰

| مشاهده متن کامل بحث + 9149 بازدید | 428 پست

تو بیو بنویس چی می‌فروشی 🥺😍

اهنگ خوبه تصاویر و فیلم نه  

حالا اولشه 

عزیزم کار دسته؟ خودته

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بیو بنویس چی می‌فروشی 🥺😍 اهنگ خوبه تصاویر و فیلم نه   حالا اولشه  عزیزم کار ...

چشم

من کلا اولین باره با اینشات اینا کار میکنم بلد نیستم انقد دوس دارم کلیپای پیجای دیگه رو میبینم میگم من چرا نمیتونم اخه😂

اره کار دست خودمه

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher
چشم من کلا اولین باره با اینشات اینا کار میکنم بلد نیستم انقد دوس دارم کلیپای پیجای دیگه رو میبینم ...

خیلی عالیه موفق باشی خوشگلم

مسابقه گذاشتم شرکت کن از ادیتور خودم ریلز چند ثانیه ای براتون جور کنم

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
.  خیلی عالیه موفق باشی خوشگلم مسابقه گذاشتم شرکت کن از ادیتور خودم ریلز چند ثانیه ای ب ...

مرسی♥️♥️

چجوری شرکت کنم؟

من موندم توی پس زمینه و بک گراند کارا☹️نمیدونم پس زمینه کارا چی باشه ک به چشم بیاد

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher
مرسی♥️♥️ چجوری شرکت کنم؟ من موندم توی پس زمینه و بک گراند کارا☹️نمیدونم پس زمینه کارا چی باشه ک به ...

یه چیز ساده بزار پس زمینه ساده و تک رنگ . 

هنوز تصمیم نگرفتم یطور باشه بچه ها همو حمایت کنن هر کی حمایت بیشتر کنه به اون جایزه داده بشه هر دفعه.

مرسی♥️♥️ چجوری شرکت کنم؟ من موندم توی پس زمینه و بک گراند کارا☹️نمیدونم پس زمینه کارا چی باشه ک به ...

عزیزم دیروز کسی ایدی بمن داد اونام اکسسوری هستن منم بهش همین داستان شروع کار خودمو گفتم و اینا الان بهش میگم فالوت کنه پیجش صورتی بود  فکنم همدیگرو حمایت کنید

یه چیز ساده بزار پس زمینه ساده و تک رنگ .  هنوز تصمیم نگرفتم یطور باشه بچه ها همو حمایت کنن ...

اره ساده بهتره من میخواستم توی برگا و جنگل باشه ولی جذابیت کارا کم میشه انگار

اها باشه عزیز تصمیم گرفتی بگو

عزیزم دیروز کسی ایدی بمن داد اونام اکسسوری هستن منم بهش همین داستان شروع کار خودمو گفتم و اینا الان ...

باشه عزیزم ایدیشو بده پیدا کردی

اره ساده بهتره من میخواستم توی برگا و جنگل باشه ولی جذابیت کارا کم میشه انگار اها باشه عزیز تصمیم گ ...

میتونه حتی حالت جنگلو حفظ کنه چون چوبه

اره عزیزم دیدم شیش تا دنبال کننده داره و دنبال شوندش صفر

خودش چی گذاشته محصول؟ریلز یا عکس؟