2777
2789
عنوان

بلاکم کرد🖤🖤💔

249 بازدید | 29 پست

رلم تو تلگرام انلاین شده بود ساعت یازدهو نیم بعد ساعت 12جواب منو داد منم باهاش دعوا کردم اشغال عوضی گمشو دوست ندارم ازت بدم میادو اینا رو گفتم و....  ادم عصبیه بلاکم کرد بعد از بلاکی در اورده بعد دو دقیقه اکانت خودشو حذف کرده بود منم پیام دادم رو گوشیش خدافزی کردم ازش و گفتم اون حرفام از ته دلم نبوده چون اعصابمو خراب کردی اونم گفت ب خاک خواهرم (خاهرش مرده)  اعصابم خراب شده بلاک کردم دست خودم نبوده و سریع پشیمون شدم و........  الان باز اوکی شدیم تقصیر منه بنظرتون؟ که باعث شدم بلاک کنه  ولی ی جوری تو دلم مونده هر چقدرم بگه عصبی بودم یا چی تو دلمه بلاک کردنش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مقصر شماین ...تو برنامه ها ساعت اف و اشتباه میزنه .میبینی انلاینه ولی نیم ساعت قبلش در واقع اف شده ...بعدشم شاید ی کار واجب داشته درگیر شده ..یکم رفتار بچگانه بود ...اصلان یگ بحثشو وسط نکش 

خدایا تنها امیدم ب توعه خودتت کمکم کن .نزار بنده های خدا نشناست قلب و روح منو با حرفای و قضاوت های نا درستشون نابود کنن 
2790
2778
2791
2779
2792