2777
2789
عنوان

بی پولی بد دردیه

141 بازدید | 12 پست

همش این روزا چشمم به اینه طلامو بفروشم خوش بگذرونم اخه چ ارزش داره..ارزش عمره منه که داره دستی دستی تموم میشه میره تف تو این دنیا ک همه چی رو پول میچرخه حتی حال خوش.خیلی حالم گرفتس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باز خوبه تو طلارو داری😂 ما از هفت عالم فارغیم

طلا دارم انگار ندارم اصلا اجازش دستم نی ک برم بفروشم شوهرم نمیزاره ای خدا خسته شدم دیگه خودشم هرچی جون میکنه شاید فقط بتونم یکم شکممونو سیر کنه وگرنه از نظر پوشاک صفر

اخه درامد از کجا شوهرمم ک نمیزاره کار کنم هوف

تو خونه کار تولید محتوا انجام بده. من یه مدت انجام دادم درامدش بد نیست. تخصص تاصی هم نمی خواد

تو دیوار یا تو گوگل سرچ کن تولید محتوای متنی دورکار

پیام هاش میاد

من تو خونه لباس فروختم. تو خونه گل فروختم. تو خونه شیرینی و گل فروختم. تولید محتوای متنی سایت های گردشگری کردم. بعد پولم رو جمع کردم رفتم کلاس آموزش برنامه نویسی. برنامه نویسی یاد گرفتم. چند تا سایت زدم و سئو انجام دادم. الانم طراحی سایت می کنم و پشتیبانی و سئو انجام میدم. همه این کارها رو تو خونه انجام دادم. شوهرم نمیذاشت کار بیرون کنم. الان که برنامه نویسی رو خوب یاد گرفتم چند تا شرکت خیلی خوب می خوان که براشون کار کنم. الان دیگه شوهرم راضی شده خیلی خوشحاله میگه رو هدفات تمرکز کن تو توی خونه و خیلی سخت به اینجا رسیدی. حقت هست که ادامه بدی

شما رشته تحصیلیتون کامپیوتر بوده خو

بله تو دانشگاه کامپسوتر خوندم ولی تو دانشگاه زبان برنامه نویسی یاد نمیدن. C++ یاد میدن اونم در حد خیلی ابتدایی و هیچ جا هیچ کاربردی نداره