2777
2789
عنوان

ملت رد دادن 🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 53 پست

اینکه چیزی نیست.... یه بار تو ایستگاه تاکسی هوا خیلی سرد بود دیگه شب بود و تاکسی کم بود یه پیرمردی سوار صندلی جلو شد یه مرد جوان اومد پیادش کرد گفت نوبت منه بنده خدا با عصا پیاده شد خیلی دلم سوخت ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخ یه بارم تو زمان دبیرستان داشتیم کلاس عوض می کردیم تا با تخته هوشمند کنفرانس بدیم. باید طبق کلاس میشستیم من تا کیفم رو گذاشتم یه نفر سریع نشست قیافه من 🙄😟

قیافه دوستم😶😐

قیافه اون آدم 😊🤭😏😏😏

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹
خب راست ميگه نميدونم حامله با شكم بزرگ چطور ريسك ميكنه سوار شه هم پله ها بلند هست هم ي دفعه حركت مي ...

عزیزم من خونه مامانم ک میرفتم پیاده میرفتم روزای آخر که پیاده روی باشه بعد اونجا تا خونه خودم یک ایستگاه فاصله اس تا رسیدم سر کوچه خسته شدم اتوبوس رسید وسوسه شدم سوار شدم یک ایستگاه هم کلا بیشتر نبود اما همونجور که گفتم حق با اون بود دیگه🤣🤣🤣🤣

اگه مخالفی ریپ نزن

تلخ بود ولی حق بود🤣🤣🤣🤣

کره و ژاپن به صندلی مخصوص باردار و مادر ها دارند که تو شلوغ ترین زمان هم کسی روش نمیشه حالا فرهنگ دارند یا جریمه میشن در صورت صندلی همیشه برای این جور افراد وجود داره مگه این که تمام حامله ها بریزند بیرون😶

عزیزم اینجا ایرانه حتی خودمون بهم رحم نداریم🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

آرزومه ژاپن زندگی کنم خیلی وضعیت عمومی زندگی شون بهتره

کره و ژاپن به صندلی مخصوص باردار و مادر ها دارند که تو شلوغ ترین زمان هم کسی روش نمیشه حالا فرهنگ دا ...

مردم همه جاي دنيا ي جور هستن اين قانون و فرهنگ احترام ب قانون هست ك باعث تفاوت هست

ما فرهنگ مون فقط در حد كتابهاي تاريخي راست يا دروغ هست ..اغلب هم ضد اجتماع و قانون هستيم .ك اينا كلي جاي بحث داره و اخرشم تعليقي در انتظار هست