2777
2789
عنوان

بارداری

1975 بازدید | 7 پست

آیا بعد از تزریق آمپول منوتروپین یا همون HMGباید آمپول های دیگه تزریق کرد برای باردار شدن یا نه همین آمپول خودش باعث میشه باردار بشی 

اونایی که با این آمپول جواب گرفتن بیاین بعد چند بار اقدام با این آمپول باردار شدین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا مگه مشکل خاصی داشتی

تنبلی خفیف عزیزم فولی هام رشد کرد منتها تخمک آزاد نکرد با اینکه امپول ازاد سازی هم زدم البته شوهرمم مشکل کم تحرکی داشت اون موقع نفهمیده بودیم تا یه ماه پیش که آزمایش داد 

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]

باامپول باردار نمیشی ک:/بااسپرم همسرته ک باردارمیشی

بعدم این امپول فقط کمک میکنه تخمک تاروز تخمک گذاری ب اندازه کافی رشدکنه حتی ممکنه توخالی و پوچ باشه حتی ممکنه پرملات باشه..بعدازاون تخمک برا ازادشدن از تخمدان امپول اچ سی جی نیاز داره تا بتونه ازاد شه و بیاد توی لوله فالوپ اگه اونجااسپرم خوب باشه و بتونه وارد تخمک شه تاتخمک بارورشه و حرکت کنه سمت رحم تا لانه گزینی کنه و نینی دارشی.این پروسه رو یه دور دیگه بخون😐😐باامپول باردارنمیشه کسی دوست من.امیدوارم این ماه انتظارت ب پایان برسه و مامی شی برا منم دعا کن مرسیتم

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
تنبلی خفیف عزیزم فولی هام رشد کرد منتها تخمک آزاد نکرد با اینکه امپول ازاد سازی هم زدم البته شوهرمم ...

آهان ایشالا این سری جواب بگیری فدات من یه فولی ۲۰ داشتم تخمدان راست بعد که اقدام کردم یه ماه یه هفته عقب افتاد پری خیلی خوشحال بودم که باردارم ولی بعد یک هفته پری شدم خورد تو ذوقم

باامپول باردار نمیشی ک:/بااسپرم همسرته ک باردارمیشی بعدم این امپول فقط کمک میکنه تخمک تاروز تخمک گذ ...

ایشالا هرچی زودتر مامان شی عزیزم ممنونم از اینکه دقیق توضیح دادی 💐