2821
2789
عنوان

حاضر نشدم…

336 بازدید | 33 پست

۱۰ دقیقه دیگه کلاس زبانم شروع میشه ولی اصلا حاضر نشدم که برم😕😂

هوا انقدددد طوفانیه اگه میرفتم مطمئنم باد منو میبرد😂

مسیرشم دو خیابون اونطرف تر از خونمونه پنج دقیقه پیاده راهه طوری نیست بشه با ماشین رفت مجبورم پیاده برم که با این هوا نمیشه اصلا

منم تصمیم گرفتم کلا نرم😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من چقدر با ذوق میرفتم کلاس زبان😢باردار شدم ثبت نامم کردم اما حالم بد شد نتونستم برم😢😢😢

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

من چقدر با ذوق میرفتم کلاس زبان😢باردار شدم ثبت نامم کردم اما حالم بد شد نتونستم برم😢😢😢

ای جان الهی😍

والا منم با ذوق میرم ولی بعضی روزا حسش نیس منتظر بهانم😂

ای جان الهی😍 والا منم با ذوق میرم ولی بعضی روزا حسش نیس منتظر بهانم😂

حالا یکی دو جلسه غیبت اشکال نداره ولی قدرشو بدون من منتظرم حالم خوب بشه انرژیم برگزده برم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز