2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد ؟

156 بازدید | 5 پست

دید بعضی وقتا از یکی خوشتون میاد فقط در حد خوش اومدن ونه اینکه به طرف بگید و یا اینکه به روتون بیارید این فقط بین خودتون وخدا میمونه....

وقتی خوشم میاد از یکی همش این فکر میاد توی ذهنم که اخه کی یه دختری که طلاق گرفته رو میگیره 💔 فقط ۱۷سالمه....همش این فکرا به ذهنم هجوم میارن من الان کشته مرده کسی نیستم در حد خوش اومدن...خودمو بخاطر این موضوع از همسن وسالام کم میبینم...

میبینید بدبختم کردن؟ ننگی از این بدتر؟ نه نمیتونم تحمل کنم وبمونم با اون احمق نفهم نه میتونم این وضعیتی که دارمو تحمل کنم(تا حالا هیچکس به روم نیاورده ولی من زیاد فکر میکنم) ذهنم اشفتس🥺

یه روزی میاد که یاد حرف امروز من میفتیخدا چنااااان دستتو میگیره و بلندت میمنه که خودت توش میمونی میگی این یعنی معجزه 

درست شبیه منبرو تاپیکامو بخوناما خداراشکر که زندگی اولم خراب شد 

بابت شوهر الانم شکرفکرشم نمیکردم خدا نگاهم کنه اما کرد

پس ناامید نباش گلم

اون انتخابم نبود🥺🥺🥺🥺🥺💔من فقطط ۱۳سالم بود زبون باز نبودم ساکت واروومم بلد نیستم از حق خودم دفاع کنم بهشون گفتم نمیخوامش من میخوام‌درسمو بخونم نزاشتنم😭😭😭💔💔💔💔

الان همین بزرگایی که منو بدبخت کردن دارن خوش وخرم زندگیشونو میکنن وخوشبختن...اما من چی تو این سنم ناراحتی معده فشار عصبی نفس تنگی افسردگی وهزارتا کوفت و زهرمار 

وقتی بهشون میگم میگن خب قسمته که نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه روزی میاد که یاد حرف امروز من میفتیخدا چنااااان دستتو میگیره و بلندت میمنه که خودت توش میمونی میگ ...

بعضی وقتا فکر میکنم این خیلی شکست بزرگیه هیچ روحیه وامید وانگیزه ای به زندگی کردن ندارم امیدم به درس بود بشدت این روزا زحمت میکشم وشب بیداری ها و ۲۰ساعت درس خوندن شبا فقط ۴ساعت می‌خوابیدم شب وروزم سرم توی کتابه اما نتیجه نگرفتم باز کمتر از بقیه میگیرم کسی که نخونده هم ازم بالا میگیره....این بده:)💔بریدم دیگه

این چه حرفیه عزیزم، سنی نداری که، خدابزرگه، مطمئن باش خدا ازهمه جا آدمو نمیزنه

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
بعضی وقتا فکر میکنم این خیلی شکست بزرگیه هیچ روحیه وامید وانگیزه ای به زندگی کردن ندارم امیدم به درس ...

خییییییییییییییییییییلی زمان داری من دوبرابر شما سن داشتم تازه ازدواجم موفق شده صببر صبببر صبببببر هروقت معجزه خدارو دیدی بیا اینجا بگو خدایا شکر