سلام بچه ها کسی تجربه داره مینیسک زانوم پاره شده ۳۳ سالمه دوباره درد اومده سراغم ولی نه پول عملشو دارم نه بیمه . پارسال میگفتن ۲۵ میلیون . اگه تو تهران جایی میشناسین مناسب تر بگیرن یا راجب بیمه کردن چیزی میدونید بهم کمک کنید.
مثلا بیمارستان امام خمینی تهران بدون بیمه قبول نمیکنه؟بیمارستان دولتی خوبیه
تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.
اره شلوغه ولی خب میگن خوبه.... دختر عموم پسرش پزشکه باز خودش مریض میشه میره امام خمینی...
بعدشم بیمه بشی فوقش میری میلاد اونم شلوغه...
بیمه تکمیلیم چهار ماه بعد تازه حدود ۵۰ درصد میدن
تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.
منم خیلی درد دارم مخصوصا شبا اصلا خوابم نمیبره تازه من دیسک کمرم رو هم عمل کردم
زانوت به خاطر دیسک اونطوری شده؟اخه منم دیسک عمل کردم میترسم زانوم هم بعد مدتی ضعیف شه