2777
2789
عنوان

لکه های اپلیدی

133 بازدید | 5 پست
سلام دوستان ، عیدتون مبارک ،من خواننده خاموش بودم تا الان،یه سوال داشتم.من یه مدت از اپلیدی واسه زدن موهای دست و پا استفاده میکردم،پاهام لکه های سیاه زده و موها زیرپوستی شده،خیلی ناراحتم واسه این لکه ها چون قبلا خیلی پوستم صاف و یکدست بود ولی الان دونه های سیاه و کدری مونده رو پوست...کسی این مشکل رو داشته؟؟چیکار کنم برطرف بشه...
سلام دنیکا جون عید شما هم مبارک، منم مثل شما هستم موهای ران پامو یه مدت اپیلیدی کردم زیرپوستی شد و لکه های دون دونه ای شد و نمیره اصلا هم دستش نزدم بهم تو همین سایت بچه ها میگن کیسه بکشی بهتر میشه ولی من هنوز امتحان نکردم عزیزم
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
منم اینطور شدم انگار مویی زیر گیر کرده و نمیاد بیرون لک قهوه ای شده روش
به یکدیگر رحم کنیم! تا خداوندبر ما رحم ‌کند ...و برای همه آنانی که آرزویی دارند ،بخواه تا به خواسته هایشان برسند.من برای تو از عمق وجودم دعا میکنم،تا هر آنچه بر دلت نشسته به لطف خدابرآورده شود.تو هم دعا کن برای آرزوهای دیگران ...آنــوقت خواهی دید که چگونه گره زندگی ات گشوده میشود.به خدایی که تو را باور دارد ،اعتماد داشته باش...تو رسالتی عظیم بر دوش داری.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هر چه با موکن میخاستم بکنم اصلا چیزی توش نیس، خیلی هم دلم میخاد بره
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢