2789
عنوان

دردودل

94 بازدید | 20 پست

بچه ها حالم اصلا خوب نیست اگه هستین نظر بدین

من ۶ ساله با کسی تو رابطم که دانشجو دکتراست،رابطمون خیلی جدی و ازدواجی بود اون خیلی دوسم داشت ،یه روز بهش گفتم من خسته شدم میخام برم یه چیز بگو ازت بدم بیاد اونم اسم یه هم دانشگاهیشو اورد گفت خیلی خوشگله خیلی ازش خوشم میاد

بعد ها که من حساس شدم گفت دروغ گفتم تورو حرص بدم از اون موقعه ببعد این خانم تو دانشگاه ازش شماره خواست ازش خواست درس یاد بده ،خودش برام تعریف میکنه من عصبانی شدمو گفتم ازین خانم فاصله بگیر گفت باشه بعدا دیدم تو گوشیش باهم تلفن حرف زدنو بهم دروغ گفته من کات کردم اونم گفت راستشو میگفتم دعوا درست میکردی خلاصه من کوتاه اومدم امروز ازش پرسیدم فلانی دیگ بهت زنگ نزد گفت نه ولی تلگرام پیام میده

من دارم دیوانه میشم حس میکنم اینا از هم خوششون میاد و ادم اضافیه منم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا اضافی حق باخودته ...شکی نکن ذخیره بودی تااصلی پیداشه

الان اضافیم قبلا اصلی بودم دیوونه وار عاشقم بود هرکاری برام میکرد جالب اینجاس همه چیم برام تعریف میکنه همه چی

دیگه براش عادی شدی ☹☹ چرا ازدواج نکردید ۶ سال پاش موندی

پس چرا اصرار داره بریم پیش مشاور و میگه که تو پارانویید داری حرفامون فقط درسیه😔من میخام برم نمیزاره ک

الان اضافیم قبلا اصلی بودم دیوونه وار عاشقم بود هرکاری برام میکرد جالب اینجاس همه چیم برام تعریف میک ...

عزیزمیدونم سخته دقیق همین بلا سرخودمم اومد آره میگه جدیه میگه برای ازدواجه  مگه راس میگه ...اینا تله ای هستش  تا طرف اصلی رو پیدا کنه پیدا که کرد دیگه کم کم کنار میزنه واسه طرف مورد نظر اصلی ...یه نفرخواست حتی تا مراسم  عقدم رفتیم انگشترم انداخت دستم ولی بعدا معلوم شد  واسه اینکه  تابه طرفش برسه اینکارا رو کرد .. مطمین باش از اول ذخیره بودی  حرفایی که هم که زده تله بوده  دلت رو بدست بیاره تا کنارش بمونی وتنها نباشه تاطرف مورد نظر که اصلیه پیدا کنه ......مطمین باش همینطوره میدونم قبول کردنش سخته ولی واقعیته

پس چرا اصرار داره بریم پیش مشاور و میگه که تو پارانویید داری حرفامون فقط درسیه😔من میخام برم نمیزاره ...

خب برو پیش مشاور ؛اینجوری خیلی سخته ؛نه اینوری نه اونوری ؛سنت میره بالا ؛شانست کم میشه ؛برو تکلیف روشن کن

الان اضافیم قبلا اصلی بودم دیوونه وار عاشقم بود هرکاری برام میکرد جالب اینجاس همه چیم برام تعریف میک ...

واقعا ازبس طول کشیده رابطه عادی شدی  مردیکه زنی رو دوس داشته باشه  نمیتونه درمورد دختر دیگه به حتی دروغم  حرف بزنه یا  به بهانه های متفاوت رابطه داشته باشه 

خب برو پیش مشاور ؛اینجوری خیلی سخته ؛نه اینوری نه اونوری ؛سنت میره بالا ؛شانست کم میشه ؛برو تکلیف رو ...

ببینین نمایش نیست اون واقعا به پام میوفتاد و گریه میکرد تا نرم البته ۴ سال پیش من تمام اکانتاشو داشتم دست از پا خطا نمیکرد واقعا ترس از دست دادنمو داشت اما الان من میگم بهم عادت کرده نمیخاد ک برم اما از اونم خوشش میاد

دقیقا همین داره همه چیو اقرار میکنه  از رابطه طولانی واسش عادی شده  ....   اینارو میگه چون کم کم میخواد ...

دقیقا همین داره همه چیو اقرار میکنه  از رابطه طولانی واسش عادی شده  ....   اینارو میگ ...

اینارو من میگم اون نمیگه 

اون همش میگه داری اشتباه میکنی محیط دانشگاس همه باهم درارتباطن