2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درست منظورتون چیه😐😂پشت کنکور بمونم  یا بهمن برم دانشگا

اهان پس قبول شدی.اگه رشتت معقوله بخون اگه نه یه سالبمون پشت کنکور ولی دانشگاه برو حتما.درکنارش ارایشگریتم یاد بگیر

نه اتفاقا اگر خوب درس بخونی رشته انسانی خیلی رشته های متنوع داره میتونی قبول بشی ببخشید ولی برای هر ...

انسانی یکی فرهنگیان توش خیلی بابه  و سریعا میتونی بری سرکار اما الان سهمیه دارا میرن کسی ک ۲۰۰۰ بشه دعوت بشه مصاحبشم خوب بده اما قبول نشه ...

بقیش میشه وکالت که واقعا بدرد ی دختر نمیخوره تا اون سن فقط درس بخونی 

روانشناسیشم زیاد بازار کار نداره 

دولتی علوم تربیتی نداره؟یا قبول شدنش سخته؟

دولتی فردوسی نشنیدم . 

اینجا دولتی فردوسی باید ۳ رقمی باشی 

کسیم ک میخواد سه رقمی داشته باشه این روزا برای رشته انسانی انقد سخ گرفتن ک نیاز داری سهمیه داشته باشی

دولتی فردوسی نشنیدم .  اینجا دولتی فردوسی باید ۳ رقمی باشی  کسیم ک میخواد سه رقمی داشته ...

پس خ سخته قبولیش.اگه قصدت تا دکتری خوندن نیس همون غیر دولتی بخون البته بخونی ام میشه ها منتها یکم شاید برا بعدش که بخوای ادامه بدی رقابت اذیتت کنه

پس خ سخته قبولیش.اگه قصدت تا دکتری خوندن نیس همون غیر دولتی بخون البته بخونی ام میشه ها منتها یکم شا ...

الانی توی رشته ما قبلا ۲۰۰۰ و ۳۰۰۰ جاشون تو فردوسی بود نه غیر انتفاعی الان منی ک ۸۰۰۰ رم شدم میرم غیر انتفاعی اونام میرن غیر انتفاعی