2777
2789
عنوان

چرا من ازهرکی خوشم میاد متاهله

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 52 پست
بزرگوارید شما 🌹 آخه یک نغر بهم میگه هیچ وقت به خودت مغرور نشو که مثلا روانشناسی همه چیز رو می دونی ...

نه عزیز دلم شما علمشو داری ماها نداریم 

ما تجربه و‌دیده شنیدمون کمتره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

شما خودت روانشناسی عزیزم میترسم نظری بدم که برات خنده دار باشه  ولی من حدس میزنم تو شرایط روحی ...

نمی دونم چه اتفاقی براش افتاده یک باره ساکت شد 

اون آدم پر شر و شور که ازش راهنمایی می گرفتم دیگه ساکت شد☹️

حقیقتش بهش دل بستم وقتی حس می کنم ممکن هست یک مشکلی تو زندگیش باشه جیگرم آتیش می گیره 💔 به خودم هم نمیاد بگه، نمی دونم می خواد من ناراحت نشم یا بحثش چیز دیگه ست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی دونم چه اتفاقی براش افتاده یک باره ساکت شد  اون آدم پر شر و شور که ازش راهنمایی می گرفتم د ...

الهی عزیزم امیدوارم مشکل شون حل و زندگی به کامتون شیرین بشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

قربان شما 💕  الهی که خدا هم همیشه یار و همراه شما و زندگی تون باشه.

🧡🧡🧡🧡

چقدر اون دخترا احمق هستن ک گول یک بازی تکراری و اینقدر میخورن  البته همون دخترا هم برا این ک خ ...

میدونی مشکل اینجاس ک انقدر اون خوب نقش بازی میکنه و خودشو مظلوم نشون میده و از طرفی بلده چجوری مخ بزنه دختره هم باورش میشه همه چیو