2777
2789
عنوان

کیک خیس خامه ای

162 بازدید | 11 پست

بچها چجوری کیک خیس درست کنم و وسطش خامه باشه؟

تو نت گفتن از وسط برش بزنید ولی میترسم پف نکنه🥲

شوهرم عاشق خامه اس

دلم نمیاد بدون خامه درست کنم براش

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کی اسفنجی ساده بپز بعد سرد شد از وسط برش بده خامه بذار روشم شکلات آب شده یا کارامل یا ... ک دوس داری بزن میشه اینجوری دیگت

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

کیک خیس اخه بافتش پر از سسه.دیگه فکر کنم با خامه بد بشه.

من کیک خیس فقط بالاش سس میندازم

داخل بافتش سس نیس ک

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

مثل اینه بگی نون خامه ایه خشک میخوام

دوتا مقوله جداس

ازینا بذار

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
مثل اینه بگی نون خامه ایه خشک میخوام دوتا مقوله جداس ازینا بذار

عزیزم چجوری کیک خیس داخل بافتم سس میشه

من تو نت که میزنم فقط بالاشه که

عزیزم چجوری کیک خیس داخل بافتم سس میشه من تو نت که میزنم فقط بالاشه که

نه ببین سس کیک خیس شله

بریزی رو کیک میره داخل بافتش

ببین این کیک خیسه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نه ببین سس کیک خیس شله بریزی رو کیک میره داخل بافتش ببین این کیک خیسه

طرز تهیه اش چجوره؟