2821
2789

خب تو ایام فاطمبه میشه. حداقل تا سه روز بعدش رو میگن فاطمیه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تولد حضرت فاطمه (س) نزدیکه بزار اون موقعه یا تولدای نزدیک از تقویم پیدا کن

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

عزیزم اگر فقط قراره خطبه عقد جاری بشه بدون دست و سوت و کل و شادی اشکالی نداره. اتفاقا ثواب هم داره. ولی خب عقد بدون اینا مزه نمیده. از طرفی هم حرمت نگه داشتن خوبه. شما که معتقدی صبر کن بعد این ایام که دلتم خدای نکرده بد نشه... بالاخره بزرگان دینمون هستن و احترامی کهگذاشتین رو بی جواب نمیزارن... ان شاءالله دست بابرکتشون بالا سر زندگیتون باشه... راستی عقدتم مبارک عروس خانوم گل🌺🌺🌺🌺🌺

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

برار تولد حضرت فاطمه منم تولد حضرت فاطمه عقد کردم فک کنم نزدیکم هست

13 دی ماهه... ما جشن داریم خونمون😍😍😍😍😍

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

چی بگم...معصومین ع هیچوقت راضی نیستن ازدواج جوونا یک روزم عقب بیفته. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
چی بگم...معصومین ع هیچوقت راضی نیستن ازدواج جوونا یک روزم عقب بیفته. 

منم ۹ نامزدیمه از همه جا پرسیدم ما سه تا روایت داریم که شهادت حضرت فاطمه در روزهای متفاوت اتفاق افتاده نمیتونیم که سی روز برای شهادت حضرت زهرا دوماه محرم یک ماه ماه رمضان و ... مراسم نگیریم  زنگ زدم مسائل شرعی ۰۹۶۴۰ گفتن سه روز بعد شهادت و ۳روز قبل شهادت نباشه واینکه دهه فاطمیه تا زمان خاتمی یکی بود که از ۱۶ تا۲۶ هست بعدا در تقویم ها اومد

منم ۹ نامزدیمه از همه جا پرسیدم ما سه تا روایت داریم که شهادت حضرت فاطمه در روزهای متفاوت اتفاق افتا ...

قبل شهادت دیگه چرا آخه. بعضی چیزا اصلا ریشه در دین نداره ذوقی و سلیقه ای  هست طرف فک کرده اینطوری بهتره. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
ای جونم پارسال ۲۳ دی بود تولد خانم فاطمه زهرا سالگرد عقدمونه اونروز عقد کردیم زندگیت بیمه حضرت فا ...

خوشبخت باشین عزیزم. عاقبتتون بخیر و نسلتون بابرکت

عزیزم اگر فقط قراره خطبه عقد جاری بشه بدون دست و سوت و کل و شادی اشکالی نداره. اتفاقا ثواب هم داره. ...

عزیزم خیلی کامل توضیح دادین مرسی...ولی اگ توی ایام فاطمیه مراسم خواستگاری برگزاربشه هم گناه داره؟خواستگاری ب اون صورت نه ها.خواهر و مادر پسر قراره بیان خونمون در حد صحبت کردن 

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
2824
2823
2791
2779
2792