2777
2789
عنوان

آیا این شخص...

236 بازدید | 29 پست

واقعا دوسم داره...

هرماه بخاطرم میومدشهرمون البت فامیله منتها خونشون رفته شهردیگه ک بخاطرم هرماه ی هفته میومدمیمکند راه ۶۰۰ ۷۰۰ کیلومتر

بخاطرم توروخونوادش وایساد

حتی جلوم باباش زنگ زد یامادرش بااونام بحث کرد

خواهرش مانعش میشد نیاد ولی بازاومد

خونوادش مخالف ازدواجمون میگن فامیل ن امابازباهمیم

این شخص ی ازدواج ناموفق داشته همیشه میگه صبرکن زمان همه چیز درس میکنه 

واقعابنظرتون دوسم داره یا ن

یسری ازبس عصبی بود ازهمه چی مشکلات زندگیش گفت من ارزوم خوشبختیته ازدواج کن..ولی بازروز بعدش ازحرفش پشیمون شد...

بچه هاشماهم ب سختی ب عشقاتون رسیدید یا ن

لطفا تعریف کنید و بگید

توروخدامنم دعاکنیدبه زودی بهش برسم😥🥺

خدایاشکرت...❤️

چ ما بر عکسیم خانوادش مخالفن میگن باید فامیل بگیری

اینقدبدم میاد ازین رفتارا حالا خونوادش جدیدا چیزی نمیگن و نگفتن نمیدونم گفت منم بحثی نکردم و چیزی نگفتم ..بنظرت امیدی هست

خدایاشکرت...❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدبدم میاد ازین رفتارا حالا خونوادش جدیدا چیزی نمیگن و نگفتن نمیدونم گفت منم بحثی نکردم و چیزی نگ ...

پناه بر خدا

روزا گرونن وقتی یه روز رو صرف میکنی ، یه روز کمتر برای گذروندن داری ، پس مطمئن شو که هر کدوم رو عاقلانه خرج میکنی...

وای اره همیشه سراین جنگ داشتیم ک من میگفتم میخوام باخانوادت اشنا شم و جدی شه رابطمون اون میگفت به وقتش و چون دوسش داشتم صبر میکردم سطح خانواده هامون هم اصلا باهم برابر نبود و اختلاف طبقاتی زیادی داشتیم ولی اخرش همه انی صبرکردنا و جنگ عصابا متیجه داد و پدرش گفت دختری ک این همه به پات صبرکرده لایقه و بیار ببینمش اول بعد اوکی شد

درکل پسری ک واقعا بخوادت جتی اگر ازت بخواد براش صیرکنی هم یجوری بهت میفهمونه ک قصدش جدیه و بنظرم ادم خودشم تهه دلش حس میکنه چخبره

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
وای اره همیشه سراین جنگ داشتیم ک من میگفتم میخوام باخانوادت اشنا شم و جدی شه رابطمون اون میگفت به وق ...

افرین

خوشبخت شین

روزا گرونن وقتی یه روز رو صرف میکنی ، یه روز کمتر برای گذروندن داری ، پس مطمئن شو که هر کدوم رو عاقلانه خرج میکنی...

وای اره همیشه سراین جنگ داشتیم ک من میگفتم میخوام باخانوادت اشنا شم و جدی شه رابطمون اون میگفت به وق ...

دقیقا افرین من خیلیا گفتن ن بپاش نمون دروغه اگ بخادمیجنگه خب وقتی شرایطش میدونم و میدونم اگ الان لج کنه بجنگ بدترمیشه

ته دلم هیچوقت حس بدنداشتم بهش و مطمعنم امیددارم درس میشه..بنظرت ته دلت میگه مال ماهم اوکی میشه

خدایاشکرت...❤️