2777
2789
عنوان

امشب شب اول قبر پدرمه😭🖤💔

385 بازدید | 31 پست

منت میذارین اگر یه فاتحه یا یه صلوات مهمونش کنین😔

پدرم خیلی مهربون و مردم دار و مهمون نواز و با دین ایمان بود هرچقدر از خوبیش بگم کم گفتم،امیدمون بود ...

جاش خیلیییی خالیه 😭😭😭😭

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تسلیت میگم 

روحشون شاد🖤

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

فرستادم خدابیامرزدتشون روحشون شاد

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

تسلیت میگم خدا رحمتشون کنه و به شما و خانواده ی محترمتون صبر بده ان شاءالله 

فاتحه و آیة الکرسی میخونم 

روحشون غرق در نور و آرامش باشه ان شاءالله 

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

خدارحمتش کنه عزیزم

روح تمام پدران آسمانی شاد بشه

منم پدر دوماه دیگه میشه ۵ سال که ندارمش😓

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥