2777
2789
عنوان

رابطه رل

174 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها خسته نباشید لطفاً کمکم کنید من تقریباً دو ماهی هست با یک آقایی آشنا شدم و بهم اعتراف کردیم که از هم خوشمون اومد و گفتم من شرایط اوکی شدن رو ندارم چون اون هدفش کارش هست من هدفم واسه دانشگام خلاصه بعد دو هفته که اومده بود پیشم خودم ازش خواستم باهاش اوکی بشم و اونم قبول کرد و گفت من هدفم اولویتم کارم هست و تو هم درسات زیاد نمیتونم گوشی دستم باشه ولی شبا با هم حرف میزنیم معمولا تا هفت نیم کار میکنه ولی دیگه دیشب تا دوازده نیم شب هم برگشت گفت سرکارم بعدش هم گفت رسیدم خونه گفت شب بخیر گرفت خوابید امروز هم بهش زنگ زدم گفت بعدم بهت زنگ میزنم ک زنگ نزد دیگه اصلا برام وقت نمیزارع حتی امشب ی شب بخیر هم نگفت معمولا فردا باز میاد میگه خسته بودم و... آدمی که خسته باشع چند ثانیه می‌تونه پیام بده و زنگ بزنه از یک طرف هم دیگ تا بیاد پیشم یک ساعت باید تو راه باشه هروقت بهش بگم بیا میاد حتی حالم بد باشه سریع میاد قرارع فردا هم بیاد پیشم ب نظرتون باهاش تموم بکنم یا درکش کنم ؟اخه خسته شدم انگار داخل رابطه ای نیستم 

نمیخوام بدبینت کنم ولی همکلاسی داشتم بعد دوماه فهمید پسره زن داره😂

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش خواستی براش کلاس بزاری ک من درس دارمو فلان  دیدی نشد  اونم اتو گرفته داره بازیت میده

نه نمی‌خواستم کلاس بزارم آخه واقعا درس داشتم ی دفعه ازش خوشم اومد

یعنی داره بازیم میده ؟