عروسی دوستمه دوست داشتم برم ولی خب کلا 3 تا دوستاشو دعوت کرده ک یکیش نمیره اونیکی ام من زیاد باهاش اشنا نیستم ک اون با همسرش میره و خونشون از ما دورتره
چیکار کنم اخر شبم میترسم تنهایی با اسنپ برگردم
به نظرتون بعدا برم خونش کادوشو بدم زشته؟
یوسف میدانست درها بستهاند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
اشکالی ندارع بنظرم اگه شرایطش رو نداری یا مادرت رو ببر با خودت یه نفرو ببر ...
اخه تنهایی دعوتم کرده
یوسف میدانست درها بستهاند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
خب نمیشه ک اون دوستتم داره شوعرشو میاره دیگه ی نفر مشکلی نداره کی اخع تنها پا م ...
نمیدونم والا چون چند وقت پیش میگفت تعداد مهمونامون زیاده و خب مامانمم بدون دعوت نمیاد
به نظرتون بعدا دلیل نرفتنمو چی بگم ک ناراحت نشه!؟
راستشو بگو بگو تنها نمیتونستم بیام .برام سخت بود احساس کردم فقط خودمو دعوت کردی ...
ممنون عزیزم🌹