2777
2789
عنوان

عروسی

122 بازدید | 7 پست

عروسی دوستمه دوست داشتم برم ولی خب کلا 3 تا دوستاشو دعوت کرده ک یکیش نمیره اونیکی ام من زیاد باهاش اشنا نیستم ک اون با همسرش میره و خونشون از ما دورتره

چیکار کنم اخر شبم میترسم تنهایی با اسنپ برگردم 

به نظرتون بعدا برم خونش کادوشو بدم زشته؟ 

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
اشکالی ندارع بنظرم  اگه شرایطش رو نداری  یا مادرت رو ببر با خودت  یه نفرو ببر  ...

اخه تنهایی دعوتم کرده 

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه تنهایی دعوتم کرده 

خب نمیشه ک 

اون دوستتم داره شوعرشو میاره 

دیگه ی نفر مشکلی نداره 

کی اخع تنها پا میشه میره عروسی 

ولی اگه اخساس میکنی اونا بد میدونن اینو نرو 

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

خب نمیشه ک  اون دوستتم داره شوعرشو میاره  دیگه ی نفر مشکلی نداره  کی اخع تنها پا م ...

نمیدونم والا چون چند وقت پیش میگفت تعداد مهمونامون زیاده و خب مامانمم بدون دعوت نمیاد

به نظرتون بعدا دلیل نرفتنمو چی بگم ک ناراحت نشه!؟ 

نمیدونم والا چون چند وقت پیش میگفت تعداد مهمونامون زیاده و خب مامانمم بدون دعوت نمیاد به نظرتون بعد ...

راستشو بگو 

بگو تنها نمیتونستم بیام .برام سخت بود 

احساس کردم فقط خودمو دعوت کردی 

اگرم گفت نه خب مامانتو میاوردی اشاره کن به حرفش و ی عذرخواهی ریز کن و ...

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

راستشو بگو  بگو تنها نمیتونستم بیام .برام سخت بود  احساس کردم فقط خودمو دعوت کردی  ...

ممنون عزیزم🌹