2777
2789
عنوان

بنظرتون سقط کردم یان😞

200 بازدید | 24 پست

من دوهفته پیش با اشتباه سونوی ک گفتن خارج رحمیه عمل شدم دقیقن شبیع سزارین بعد عمل گفتن خارج رحمی نیست دوروز بعد افتادم ب خونریزی و تا هشت رور داشتم ببهشبد لخته های کوچبک داشتم گاهی میحام برم سونو دکتر هفته پیش ک گفت حتمن سقط میشه خودش نظرشما چیه الان خونریزمم دوروزه قط شده دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه همچین چیزی بدون اینکه مطمئن بشن عملت کردن شکایت نکردی ازشون

دکتر سونو گفت صددرصد خارج رحمیه و بیمارستان باتوجه ب برگه سونو منو اورژانسی عمل کردن تقصیر دکترای بیمارستان نبود مقصر سونو بود منتظرم بخیه هام خوب  شه و قضیه سقطم تموم شه بعد بریم شکایت ولی فک نکنم کارمون ب جایی برسع چون دکترا رو تمیشه مقصر کرد😔😔😔

یعنی به خاطر اشتباه بردن اتاق عمل؟ باید شکایت کنی . خونریزی چقدر بوده این که می کی اگر زیاد بوده در ...

اره دیگه وقتی اومدم بیرون گفتن حاملگی درست تورحمته و ما ی کیست هم دیدیم داشتی برداشتیمش همینقدر ساده شکم من هفت لایه باز شد

خونریزی ک خیلییی داشتم ولی چون ی سریا میگن باید لخته دفع کتی اخه ن 

منم خارج از رحمی شدم ولی چندبار سونوم کردن تا جراحی شدم

اخ نگو ک دوس دارم بمیرمممم ازاون روز دارم فلوکستین میخورم اینقدرررر ک فشار روحی رومه اخه عوضیا این چ کتری بود بامن کردن دوس دارم بشینم زاررررر بزنم فقط

بهونظر میاد سقطه. خوب الان باید ازش شکایت کنی دیه بچه رو هم باید بده

مگ بچع هفت هفتع ای دیع داره؟

ببین من دیه نمیخام حاظدم ده میلیون بدم وکیل بگیرم ولی اون پدسگو بشونم سرجاش داد دلم خالی شع این شکمی ک الکی الکی سزارین شد و اون بچه ای ک سقط شد

مگ بچع هفت هفتع ای دیع داره؟ ببین من دیه نمیخام حاظدم ده میلیون بدم وکیل بگیرم ولی اون پدسگو بشونم ...

خدا خیرش نده اون دکتر چرا دوباره سونو نکرد؟ نمی دونم شارلاتان بوده یا احمق.