2777
2789
عنوان

عمل بینی مشهد

1097 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

من تصمیم به عمل بینی گرفتم

بینیم گوشتی با غضروف ضعیف و پوست نسبتا کلفت هست، تیمه فانتزی و کوچیک میخوام، خودم ظریف هستم و بهم میاد

پیش ناهید رفتم گفت من کوچیک زیاد نمیکنم چون ریسکه و تو میخوای کوچیک شه عملت نمیکنم

خدیوی رفتم گعت تا سی درصد کوچیکتر میشه توقعتو بیار پایین

بخشایی شنیدم کوچیک زیاد نمیکنه. لطفعلی زاده پیر شده میترسم خراب کنه

جلائیان، وکیلی و صادقی نرفتم مطبش

واقعا موندم پیش کی برم بینی گوشتی خوب جمع کنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جلالیان

کارش خوبه 

زرین قلم هم خیلی کارش خوبه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
زرین قلم چندتا کار فاجعه ازش دیدم اونجا اصلا نمیرم جلائیان شما چی میدونین ازش؟

عروس برادرشوهرم زرین قلم عمل کرد فوق العاده شده

خاهرم جلالیان عمل کرد خیلی خوب شده

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
عروس برادرشوهرم زرین قلم عمل کرد فوق العاده شده خاهرم جلالیان عمل کرد خیلی خوب شده

پس خواهرتون مطب جلائیان زیاد رفتن

میشه بپرسین بینیای گوشتی چطور درمیاره؟

و اینکه ناراضی تو مطب چفد بود؟

من بچه کوچیک دارم خیلی سخته همه مطبارو برم

پس خواهرتون مطب جلائیان زیاد رفتن میشه بپرسین بینیای گوشتی چطور درمیاره؟ و اینکه ناراضی تو مطب چفد ...

خاهرم خیلی تحقیق کرد ولی خوب بینیش استخوانی بود ایران نیست ک بپرسم

پس خواهرتون مطب جلائیان زیاد رفتن میشه بپرسین بینیای گوشتی چطور درمیاره؟ و اینکه ناراضی تو مطب چفد ...

من چند روز پیش رفتم مشاوره پیش جلائیان،بینیم گوشتیه و ضخیمه مثل شما،گفت زیاد نمیتونم جمع کنم،نهایت یک بینی طبیعی بزرگ تحویل بدم🙄😕😕 نوبتاشم همه واسه بعد عید هست و هزینه ش هم ۶۰ تومن شده، از مراجعین که پرسیدم گفتن بیشتر توی استخونی تبحر داره،حالا اینهفته میخوام برم پیش وکیلی ببینم چی میگه

اللهم الرزقنا ولدا ذکورا صالحا یا خالق الارواح یا ارحم الراحمین🌺🙏
من چند روز پیش رفتم مشاوره پیش جلائیان،بینیم گوشتیه و ضخیمه مثل شما،گفت زیاد نمیتونم جمع کنم،نهایت ی ...

منکه منصرف شدم چون فهمیدم

بینی من طولش کوتاه نمیشه و من بینی نیمه فانتزی دوست دارم،.بینی من تیغش و کلا خیلی کوچیک نمیشه به خاطر جنس عضروف و پوست

پیش بهترینای مشهد رفتم

و چون بین قیافه خودم و اونچه دوست دارم، حد وسطی که عملی به حساب بیاد دلم نمیخواد

قید عملو زدم 

منکه منصرف شدم چون فهمیدمبینی من طولش کوتاه نمیشه و من بینی نیمه فانتزی دوست دارم،.بینی من تیغش و کل ...

عزیزم شما عمل کردین؟پیش کدوم دکتر؟راضی بودین یا ن

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂