2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میتی جون من به خاطرعفونت رحم البته نه خارش داشتم نه سوزش فقط ترشح بدبوداشتم به مدت دوهفته هرروز توی جفت نشستم حالا هم پریودم به نظرت خوب شدم یابازدوباره درمانمو باجفت ادامه بدم؟
♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡
ارکیده جان من که نمی تونم بگم درمان شدی یا نه خودت باید ببینی وضعیتت چطوره البته توی دوران پریود نباید کلا از جفت استفاده کنی و این که از جفت یه محلول خاص درست کردم برای رفع عفونت واژینال مخصوصا قارچ که واقعا واقعاااااااااااااااا بی نظیره تا حالا یک نفر هم نبوده ناراضی باشه ازش
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .
ممنون عزیزم حالا پریودیم خوب بشه ببینم درچه وضعیم اگه هم توسایت نبودی ازطریق واتساپ بهت پیام میدم میتی جون
♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡
سونیا جون لطف دارین عزیزم من مدرک بعدیم رو هم رفتم گرفتم با نمره ییییییییییییییییییی 100 قبول شدم حالا به خانم تهرانی پیام دادم ببینم می گن کجا باید بزارمش
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🌌‌‌‌‌‌‌

منافع | 33 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز