2777
2789
عنوان

تنگی تراشه

1245 بازدید | 10 پست

کسی بوده این مشکلو داشته باشه چیکار کردین درمان شدین؟

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل ریه است مامانم پیدا کرده😭

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

تراشه کجامونه ببینیم تنگه یا گشاد😐

دقیقا نمیدونم مث اینکه بالاتر از ریه است

بله بنده 4ماه پیش این مشکلو داشتم بخاطر سقوط از ارتفاع 40روز کما بودم بعدش که بهوش اومدم بخاطر لوله های که تو گلوم گذاشتن تنگی تراشه به وجود آمد بعدش که مرخص شدم تنگی تراشه داشتم ولی نمی‌دونستم هی نفسم می‌گرفت رفتم بیمارستانی که بستری بودم اونا مشکل رو تشخیص دادن فرستادن مسیح بعد تو مسیح دانشوری مجبور شدم گلوم را عمل کنم و جور شد هنوزم تموم نشده تا مهر طول می‌کشه ولی چارش فقط با عمله ایشالا که بهبودی شوم رو بدست بیارن 

تنگی تراشه چیه؟

تنگی تراشه اسم یک بیماریه ولی اینجوریه که تراشه در نای طرف قرار دارد اگه تنگ شده باشه نفس به سختی بکشه دچار تنگی تراشه شده و این بیماری هم  همین جوری اتفاق نمیوفته مثلا کسانی که در کما هستند داخل گلوشون لوله گذاشتن که زنده بماند اون لوله ها باعث تنگی تراشه میشه