2777
2789
عنوان

شب چله عروس

576 بازدید | 15 پست

امسال سال اولی هست که عقد کردیم راستش  دلم خیلی شب چله میخواد ولی متاسفانه خانواده شوهرم اوضاع مالیشون خوب تیست من و شوهرم رو پای خودمون واستادیم وسایلمون و خریدیم و داریم پول پیش جمع میکنیمم  و شرایط خودمون جور نیست واسه شب یلدا  از یه طرف دلم خیلی یلدایی میخواد از یه طرفم میگم  الان  اگه بخوایم خرج الکی بزاریم   فردا شاید نتونیم یه خونه خوب بگیریم  تو ازدواجم از خیلی چیزا گذاشتم و از خود گذشتگی کردم فقط خدا کنه فردا پشیمون نشم

میگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چقد پشیمونم ک پارسال سال اولم بود کوتاه نیومدم همون پول و خرجو نذاشتم برای خونم ک الان تموم شده باشه انقد اجبار کزدم ک باید سنگ تموم بزاری و ۲۰.۳۰تومن الکی خرج کردم ک اصن ب درد نمیخورد برای چی بود اخه

کاربری دست دو نفره

یه باکس در حد دو یا سه تومان کارتون را میندازه 

شما خودتون خونه پدرتون رو تزیین کنید و لباس ست بپوشید از خیلی از بریز بپاش ها شیکتر میشه و عکس بگیرید و خاطره بستزید

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
این همه گذشت برای چی بوده؟

جفتمون توی عقد جداشودیم    هیچ پشتوانه ایی نداریم شوهرم طفلک روزی ۱۵ ساعت داره کار میکنه که  شرایط و برام فراهم‌کنه بریم سر زندگیمون دلم به خاطر تلاشای شوهرم میسوزه دلم میخواد پیشرفت کنینم

میگذره

بنظر من درحد کم بگو برات بیاره یک پالتو یک چکمه یکم میوه کم بچینه تزین کنن بیارن نذار تو دلت بمونه 

بعدا ها تودلت نمونه بااین چیزها دلگرم میشی اما بعد نگی من همش فداکاری کردم و هیچ کاری برام نکردن 

انشااله به دل خوش که پول خرج کنی سریع جاش میاد

من چقد پشیمونم ک پارسال سال اولم بود کوتاه نیومدم همون پول و خرجو نذاشتم برای خونم ک الان تموم شده ب ...

خوب شمازیاد خرج کردی من میگم میانه 

طلا خریدی یاخرج مهمونی کردی و تزیین؟

خوب شمازیاد خرج کردی من میگم میانه  طلا خریدی یاخرج مهمونی کردی و تزیین؟

اصلا اشتبااهه بخدا بزرگ ترین اشتباهه همه چیز بخدا نیاز نیست بعدا پشیمون میشی من امسال ازش هیچی نمیخام 

اره طلا هریدم و کلی میوه شیرینی و دیزاین و لباس. بزرک ترین اشتباه عمرم بود ک همه مراسما رو اجبار کزدم بزرگ بگیرن

کاربری دست دو نفره

منم عقدم گلم شوهرم و خانواده شوهرم به اندازه خودشون دارن الحمدالله ولی من اینده و زندگی خودمو. همسرمو درنظر میگیرم اصلا واسم مهم نیست بگن فلانی عروسی وعقدش اونجوری بود یا اصلا عروسی نگرفت یا فلان کارو نکرد بنظرم ارامش رفاه خودمو همسرم توی خونه خودمون می ارزه به ریخت وپاشایی که هزارجور عیب ایراد این مردم واشناها پشتش باشه از خیلی چیزا زدم و گذشتم بخاطر همسرم بخاطر زندگیم ریختو پاش کنم فردا هیشکی نمیاد بگه داری یا نداری گشنه ای یا تشنه ای تا. میتونی توقعتو بیارپایین اول زندگی پا به پای همسرت باش انشالله روی روال بیفتید هیچی تو دلت. نمیزاره

منم تلاش همسرمو میببنم خیلی وقتا میگه شرمنده ولی قول میدم هیچی تودلت نزارم گفتم چندماه عقدیم هیچی تودلم. نزاشتی ونمیزاری صرفا اگر توقعمو اوردم پایین واسه رفاه خودمون بوده و حرف کسی اصلا واسم مهم نیست

اصلا اشتبااهه بخدا بزرگ ترین اشتباهه همه چیز بخدا نیاز نیست بعدا پشیمون میشی من امسال ازش هیچی ...

اشکال نداره الان پول طلات دوبرابر شده پول باید خرج شادی بشه جاش سریع میاد