2777
2789
عنوان

عمل بسته بینی

315 بازدید | 4 پست

انحراف بینی همراه با عمل زیبایی میشه با جراحی بسته انجام شه؟

چون من انحراف بینی کمی دارم و قوز بینیمم کم هسش 

دوست داشتم جراحی از نوع بسته انجام بدم 

من جراحی بینی ب روش بسته انجام دادم.دماغم نوجوون بودم شکسته بود و انحراف داشت و نمیتونستم درست از یکی از سوراخ های بینیم نفس بکشم.خب هم کج بود هم غوز داشت هم افتاده بود.

طبیعی طبیعی عمل شد و الان انحرافو ندارم تنفسمم خوبه  افتادگی دیگ ندارم بعد عمل درد خونریزی و ... اصلا نداشتم..الان یکم غوزه باقی مونده و پره های بینیم خیلی دقت کنی کوچیک بزرگه وبالا پایین .ک خب حقیقتا من پیشنهاد نمیکنم.و پشیمونم اصلا‌.۴۰تومنم پول دادم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جراحی بینی ب روش بسته انجام دادم.دماغم نوجوون بودم شکسته بود و انحراف داشت و نمیتونستم درست از یک ...

یعنی هزینشم بیشتر از عمل باز بوده ؟

ممنونم از راهنماییت عزیزم

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز