2777
2789
عنوان

دوستم پسره رو فراری داد بخدا

227 بازدید | 11 پست

یه پسر خفن از دوستم خوشش اومده بود و قرار کافه گذاشتن گفت من و شوهرمم باهاش بریم سر قرار بعد دوستم بچه پولداره

منم امروز یه تیپ شیک و خفن زدم عین دیوونه ها ذوق کرده بود پسره که اومد سر قرار شروع کرد به تعریف کردن از خودش و باباش و کار باباش پول و خونه زندگیشو به پسره پز داد بعد پز منو شوهرمو داد پسره اصلا یه جوری شد اخه دوستم خیلی حرف زد اخرش پسره گفت شما دوتا چطور باهم دوستید اخه 

هیچی اصلا پسره قیافه گرفت زودم گفت ببخشید من مشکلی برام پیش اومده رفتتتتت

این دوستم واقعا خیلی از خودمتشکره باورتون نمیشه تا کار بابای منو خانواده شوهرمو گفت پسره هم فرار کرد

اصلا تو شوکم الان داره گریه میکنه شوهرمم پشماش ریخته هی من میگم گریه نکن هی شوهرم ارومش میکنه ولی فایده نداره به نظرتون به روی پسره بیاریم 

مشکل از دوست منه یعنیییی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه باحالید یعنی شوهرتم میبری سرقرار؟ دوستت تازه به دوران رسیده است وگرنه چرا باید اینقدر پز بده

چرا نباید ببرم ولی نمیدونستم میخواد از شوهرم برای پسره بگه و بکوبونش تو صورت یارو

چرا نباید ببرم ولی نمیدونستم میخواد از شوهرم برای پسره بگه و بکوبونش تو صورت یارو

تا حالا ندیدبودم راستش .

دوست اگر ادم اصیلی بود هیچ وقت چنین کاری نمیکرد اینو پسره هم فهمیده