2777
2789

نه بابا چرا بد باشه؟ 

ببر براش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه استفاده نشده و جعبه داره ایرادی نداره

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اگه ندیدتش و کاملا نوه البته

منم یه سرویس چینی داشتم خودم کادو سر عقد گرفته بودم، چون از طرحش خوشم نمیومد استفاده نکرده بودم اصلا

دوست صمیمی شوهرم ک ازدواج کرد، دقیقا همینطور خونه نویی بردم برا خانومش

نه ندیده همون کارتنش مشکل فقط میگم برم از مغازه دارا بپرسم ببینم کارتن دارن بهم بدن ک بزارم توش

اوه سخت شد جعبه خودشو که نمیتونی پیداکنی

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نه ندیده همون کارتنش مشکل فقط میگم برم از مغازه دارا بپرسم ببینم کارتن دارن بهم بدن ک بزارم توش

اره احتمالا کارتن خالی داشته باشن. 

البته یه جعبه شیرینی هم خوبه در صورتی که کادو برای شما نیاورده باشن.

آبجی قشنگم رها جونم ( @دختر_وفادار) عااااااشقتم خوشحالم که خدا تو رو بهم داد.💜😘❤️                     یه دونه ای برام عشق....😎

یکی دوبار استفاده عیبی نداره ولی بدون جعبه کاملا معلومه از خونت برداشتی آوردی چون اینا قدیمی ان 

عه اگه جعبه پیدا کنم براش چی؟ 

اگه جعبه خودش باشه ببر درغیر اینصورت بنظرم خوب نیست اصلا