2821
2789
عنوان

توده سینه

114 بازدید | 9 پست

بچها چند روزی هست حس میکنم کنار سینه م پایین تر از زیر بغلم یه چیز دایره ایی شکله که دست میزنم درد میکنه 

خطرناکه ؟ سینه سمت راستم اینطوری نیست فقط چپ اینطوری و همش حس میکنم سرطان سینه دارم 😭😭😭😭 

۲۰ سالمه و مجردم 

توروخدا بهم بگید خطرناکه ؟ کسی براش پیش اومده 

ما

برو دکتر 

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤

باید سریع بری دکتر اینکه درد میکنه نشونه خوبیه

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی بهش دست میزنم درد میکنه  به خودی خود درد نداره

نشونه خوبیه اگر خدای نکرده توده باشه اگر درد کنه خوش خیمه 

ولی باید سریییعا به پزشک مراجعه کنی

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

چه دکتری برم ؟ دکتر زنان ؟

اول دکتر عمومی برو ازش بپزس چه دکتری بری

2790
2823
2791
2779
2792